Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei

Last Updated on aprilie 2, 2024 Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 1

Dana Rogoz se află zilele acestea cu familia ei la Viscri, unde au achiziționat, în urmă cu șase ani, o casă pentru a o renova. Actrița cu soțul ei, Radu Dragomir, și cei doi copii – Vlad și Lia, au dat o fugă până în frumosul sat din județul Brașov unde deține proprietăți și Regele Charles al Marii Britanii și se bucură de splendorile locale.

Dana Rogoz a postat în mediul online diverse fotografii cu ea și familia la casa din Viscri, iar surpriza cea mare a fost că lucrările de renovare a locuinței au avansat, iar căminul începe să prindă contur.
O zi absolut superbă! Copiii țin în brațe mieluți gemeni născuți de o zi! Au văzut și mângâiat și iubit vaci, oi, viteluș, tăuraș, pisici, câini, rate, gâște, bibilici, iepuri de toate mărimile, s-au cocoțat pe baloții de fân, s-au plimbat cu bicicleta pe dealuri… efectiv am adorat fiecare secundă petrecută împreună la Viscri” – a scris Dana Rogoz pe conturile sale sociale, în dreptul unor imagini de la Viscri, potrivit unica.ro.

Locuința actriței încă se află în renovare și deși lucrurile au mai avansat, familia nu poate dormi acolo, însă au avut parte de toate cele necesare pentru odihnă și confort în rulotă.
Cel mai bun lucru pe care l-am făcut ieri a fost să ne decidem să plecăm de cu seară înspre Viscri. Așa că de dimineața ne-am trezit în rulotă noastră, parcată în curtea casei, aflată încă în faza de renovare. Dar nu că e deja suficient de… minunat?” – a explicat “Abramburica”.

Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 2 Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 3

Fanii actriței, impresionați de cum arată conacul familiei
Cei care au văzut imagini cu stadiul de avansare a lucrărilor la locuința actriței au fost plăcut impresionați de cum arată totul.

„Wow, a prins contur! Ce frumos! Și ce fericire când o să fie gata!”
„Ce frumos!” – au exsclamat internauții.

Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 4 Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 5

„A trebuit să facem un studiu istoric”
Dana Rogoz și Radu Dragomir au experiență în restaurarea caselor vechi, căci și în București locuința lor este una ce datează de mult timp. În urmă cu ani de zile, cei doi au achiziționat un imobil într-o zonă centrală din Capitală, în apropiere de Piața Romană. Casa acestora a fost construită în 1900 și are o arhitectură specială. Însă, și în cazul acestui imobil, cei doi soți au trebuit să facă renovări serioase.

Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 6 Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 7 Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei 8

Casa în care stăm noi este o casă făcută înainte de 1900, dar ea a trecut prin multe modificări. (…) Am văzut-o și înainte de a o cumpăra noi cum arăta, casa a trecut prin foarte multe modificări, cred că una esențială prin anii 60. Noi a trebuit să facem un studiu istoric, să luăm elemente care erau comune străzii și să integrăm casa în întreaga zonă, care e o zonă protejată din București, și cu ajutorul arhitecților am adus-o cât mai aproape de forma ei originală, cea de pe la 1890 și iarăși a fost foarte lung procesul, declara Dana Rogoz, în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform Can Can.

Previous Story

Brașov. Târg de Cariere la Mall-ul Coresi. Peste 1.500 de locuri de muncă oferite de angajatori

Next Story

(Video) Iepuraşii de ciocolată distruşi în supermarketuri în căutare de bancnote de 50 sau 100 de euro. Fenomenul de pe TikTok