Brașov. Târg de Cariere la Mall-ul Coresi. Peste 1.500 de locuri de muncă oferite de angajatori

Last Updated on aprilie 2, 2024 Brașov. Târg de Cariere la Mall-ul Coresi. Peste 1.500 de locuri de muncă oferite de angajatori 1

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Brașov și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, servicii financiare, IT, marketing, comunicare, BPO, retail sau energie. Târgul de Cariere va avea loc în 5 și 6 aprilie, la Coresi Shopping Resort, în intervalul 10:00 – 18:00.

Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere, potrivit Monitorul Expres.

Peste 1.500 de locuri de muncă
Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Brașov au confirmat prezența peste 25 de companii. Printre angajatorii care vor participa la Târgul de Cariere se numără: Vitesco Technologies, Premium Aerotec, Joysonquin Automotive Systems, Fuerda Smartech, EXL Service, BNP Paribas, VEO, Bosch, Schaeffler, IPSO Agricultură, RAP Group, NBHX Rolem, Randstad sau Freudenberg Performance Materials.

Companiile prezente oferă candidaților peste 1.500 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Simulator de zbor cu realitate virtuală, turneu de Football Club 24, quiz-uri și premii
Târgul de Cariere nu revine la Brașov doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” vor participa la eveniment cu un stand inedit unde candidații vor avea ocazia să testeze simulatorul de zbor cu realitate virtuală (VR) pentru avionul IAK-52, dar și ochelari de realitate augmentată. Totodată, participanții pot obține informații cu privire la cariera militară și oferta educațională a academiei.

De asemenea, Târgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante, anunță brasov.net.

Se fac angajări din sursă externă, în Poliţie
Poliţia Română scoate la concurs 400 de posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie, precum şi de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă şi reîncadrare. Înscrierile se fac până la data 27 martie, ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Potrivit unui anunţ al IGPR, pentru Braşov sunt prevăzute posturi în specialităţile „combaterea criminalităţii organizate – analiză şi profil al drogurilor” şi „conductor câini” (60 de posturi de agent de poliţie, din sursă externă, la nivel naţional).
„Pentru posturile de conductor câine, anunţul de concurs va fi publicat în perioada următoare, iar acesta va conţine condiţiile de înscriere, probele de concurs şi calendarul de desfăşurare”, a menţionat IGPR, scrie bzb.ro.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de o mașină a Poliției Locale

Next Story

Foto Brașov. Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări.  Cum arată conacul vedetei