(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de o mașină a Poliției Locale

Last Updated on aprilie 2, 2024 (Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de o mașină a Poliției Locale 1
(Sursa foto: Facebook / Maxmilian Radu Munteanu)

În dimineața zilei de 01.04.2024, o autospecială a Poliției Locale Brașov a fost implicată într-un accident rutier cu un biciclist, ce a avut loc la intersecția străzilor Traian Grozăvescu și Iuliu Maniu.

Imediat după producerea accidentului, polițiștii locali au acordat primul ajutor și au sunat la SNUAU-112. În cel mai scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje ale SMURD și Poliției Municipiului Brașov.
Polițistul local care conducea autospeciala a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Dosarul este instrumentat de către lucrători ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brașov pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.”, a transmis Poliţia Locală Braşov, conform brasov.net.
(Foto) Accident Brașov. Biciclist lovit de o mașină a Poliției Locale 2

Maxmilian Radu Munteanu: „Azi dimineață a apărut o știre cum că pe Iuliu Maniu circulația e îngreunată, fiindcă ar fi avut loc un accident între un șofer și un biciclist. Articole de trei rânduri, nici un detaliu, nici o fotografie, în cel mai bun caz imagini stock.
Am primit ceva mai devreme niște poze de la un prieten, care a fost martor al accidentului.

În mod foarte interesant, nicăieri nu se menționează că era vorba despre o mașină a poliției locale, care nu a oprit la semnul ”STOP” și de un biciclist, care circula regulamentar. Prietenul meu spune că, dincolo de faptă în sine, polițistul local s-ar fi comportat cerebral și eficient față de victimă, dat fiind contextul, și că i-a fost teamă că biciclistul, persoană în vârstă, nu se mai ridică de jos.
Nu-mi dau seama cui i-a… ăăă… scăpat micul detaliu, că este vorba despre o mașină a unei instituții a statului; dacă poliția rutieră nu a uitat să transmită această informație sau dacă presa locală nu a reușit să o rețină, dar nici nu mai contează prea tare, nu? Concluziile și le poate trage fiecare.

Poate sunt eu deplasat și nu înțeleg că era mai important să se știe că traficul, Sfântul Trafic™, fusese perturbat, nu că un om era lat la pământ, lovit de o mașină a poliției locale, instituție care ar trebui să contribuie la un trai mai bun al nostru, cel puțin teoretic.
Politia Locala Brasov, miau? Un comunicat oficial?
Presa din Brașov, ahoi! Poate niște întrebări către Poliția Rutieră și poliția locală?
Aveți grijă de voi, că niciodată nu se știe cine dă peste voi pe stradă! Toți sunt grăbiți nevoie mare și au chestii importante de făcut. Tot timpul. Suntem cei mai ocupați oameni din lume”

Motociclist de 47 de ani decedat în urma unui accident la Zărnești
Sâmbătă, în jurul orei 14.00, a avut loc un accident rutier pe DN 73A, în orașul Zărnești, implicând un autoturism și o motocicletă, au anunțat reprezentanții Poliției Brașov. Din păcate, motociclistul implicat în accident, în vârstă de 47 de ani, a decedat în urma impactului cu mașina, au anunțat reprezentanții ISU Brașov, conform Monitorul Expres.

În urma impactului, ambele vehicule au fost avariate, iar conducătorul motocicletei a suferit leziuni grave, fiind acordat sprijin medical.

La fața locului se află echipaje ale Poliției Rutiere, care desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Circulația în zonă este restricționată, urmând să fie reluată integral după finalizarea cercetărilor de la fața locului.

„La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și elicopterul SMURD. În urma accidentului a rezultat o victimă, motociclistul, care se afla în stop cardio-respirator. Din păcate, bărbatul în vârstă de 47 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a transmis maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Previous Story

(Video) Revoltă într-o şcoală, după ce au fost montate camere video la toalete. Directoare: „Am vrut să văd ce se întâmplă. Eram cu gândul că vom fi felicitați”

Next Story

Brașov. Târg de Cariere la Mall-ul Coresi. Peste 1.500 de locuri de muncă oferite de angajatori