Video Brașov. Pompierii au salvat 5 boboci de raţă blocaţi într-un canal la Lacul Noua

Last Updated on aprilie 23, 2024 Video Brașov. Pompierii au salvat 5 boboci de raţă blocaţi într-un canal la Lacul Noua 1

Rățuște salvate dintr-un canal din zona lacului din Noua – Brașov. O rățușcă și cei 5 boboci ai ei au fost scoși de militari dintr-un puț de alimentare în care rămăseseră blocați, nu se știe cum, scrie Biz Brasov.

Colegii noștri de la Detașamentul 2 de Pompieri Brașov au încheiat cu succes încă o misiune dificilă.
Aceștia au fost solicitați pentru a salva 5 boboci de rață căzuți în canalul de supraplin al lacului din cartierul Noua.

Misiunea a fost una reușită, la finalul acesteia bobocii fiind extrași din canal și eliberați pe luciul apei“, au transmis reprezentanții ISU Brașov, conform mytex.ro.

Pisică salvată de pompierii orădeni după ce a rămas blocată mai multe zile între două clădiri
Intervenția salvatoare a avut loc duminică, 21 aprilie. Felina a rămas într-un spațiu foarte îngust dintre două clădiri de pe strada Carasului din Oradea.
Potrivit apelantului numărului unic 112, pisica se afla, de trei sau patru zile, în spațiul dintre un garaj și o altă clădire, neavând posibilitatea de a ieși sau de a fi scoasă de proprietar din locul îngust de numai câțiva centimetri”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Locotenent-colonel Camelia Roșca, conform bihon.ro.

Video Brașov. Pompierii au salvat 5 boboci de raţă blocaţi într-un canal la Lacul Noua 2

Pentru salvarea pisicii, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care, utilizând accesorii specifice unor astfel de intervenții, a evacuat, în condiții de siguranță, pisica și a predat-o teafără proprietarului.

Căprior salvat dintr-un bazin cu apă
Duminică, 21 aprilie, la ora 22:20, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Roman, pentru salvarea unui căprior căzut într-un bazin cu apă, de pe strada Nicolae Bălcescu, informează ISU Neamț. La locul indicat s-au deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU), scrie Ziarul de Roman.

Video Brașov. Pompierii au salvat 5 boboci de raţă blocaţi într-un canal la Lacul Noua 3

„Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, căpriorul a fost scos din mediul ostil. Acesta a fost preluat de membrii SVSU Roman, care, după un consult de specialitate, îl vor elibera în mediul său natural”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Previous Story

Milionarul brașovean Călin Donca îl acuză din nou pe Dorian Popa de defăimare: ‘Poți să judeci toată viața unui om pentru că a greșit un singur lucru?

Next Story

(Video) Femeie mușcată de urs pe Transfăgărășan: „Am vrut să fac o poză şi ursul a venit la geam”