Milionarul brașovean Călin Donca îl acuză din nou pe Dorian Popa de defăimare: ‘Poți să judeci toată viața unui om pentru că a greșit un singur lucru?

Last Updated on aprilie 22, 2024 Milionarul brașovean Călin Donca îl acuză din nou pe Dorian Popa de defăimare: 'Poți să judeci toată viața unui om pentru că a greșit un singur lucru? 1

Afaceristul brașovean Călin Donca i-a transmis un nou mesaj lui Dorian Popa, după ce imaginea i-a fost pătată din cauza comentariilor acestuia. Afaceristul încearcă să își repună imperiul pe picioare, după ce a avut foarte mult de suferit.

Călin Donca nu l-a uitat pe Dorian Popa, chiar dacă, de când a fost eliberat din închisoare, a încercat să arate că afacerea cu panouri fotovoltaice este legală. ​După ce a fost eliberat, Călin Donca a povestit că a apelat la avocații săi, pentru a rezolva problemele create de Dorian Popa și, mai mult decât atât, a anunțat că este dispus să meargă și mai departe, tot din punct de vedere legal, dacă nu va rezolva lucrurile pe cale pașnică, scrie Pro Tv.

Călin Donca susține că a făcut banii cinstit
Conștient fiind de faptul că și comentariile lui Dorian Popa au contribuit la pătarea imaginii sale, Călin Donca a spus, din nou, că milioanele de euro pe care le-a avut au fost făcute pe cale legală.
Nu de puține ori, multe persoane s-au arătat destul de sceptice, spunând că le este greu să creadă că o persoană până în 40 de ani a reușit să strângă o avere de milioane de euro, în România.

​„Poți să judeci toată experiența unui om și toată viața unui om, pentru că a greșit un singur lucru? Pentru asta, Dorian Popa a ieșit în public și m-a defăimat, spunând că afacerea s-ar putea să fie o escrocherie? Pentru asta au fost persoane care au făcut, mai departe, vlog-uri, pentru că atrage? Ce vă atrage? Vă atrage că am avut bani? Vă atrage că am avut mașini? Vă atrage că am o familie frumoasă și, cu toate acestea, m-a luat DIICOT-ul? Aia vă atrage?

Dragii mei, ăsta să vă fie blestemul și ăsta să ne fie blestemul! O țară care își omoară modelele, o țară în care un om cu cinci copii, care își arată toată bogăția pe care o are, voi credeți că e un om care fură. Cât de prost să fii, să furi și, în același timp, să arăți cât de bogat ești pe social media? Trebuie să fii imaculat de prost, ceea ce, la ora actuală, nu cred că există”, a fost mesajul transmis de Călin Donca, pe TikTok, conform mytex.ro.

Previous Story

Video Brașov. Povestea familiei cu 7 copii care s-a salvat de sărăcie prin muncă! Din cerșetori, niște gospodari adevărați

Next Story

Video Brașov. Pompierii au salvat 5 boboci de raţă blocaţi într-un canal la Lacul Noua