Cioacă a vândut biroul Elodiei cu 115.000 de euro. Mama Elodiei: „Unii zic că ar sta la Brașov. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său”

Last Updated on aprilie 7, 2024 Cioacă a vândut biroul Elodiei cu 115.000 de euro. Mama Elodiei: „Unii zic că ar sta la Brașov. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său” 1

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în urmă cu 17 ani, susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că nu se lasă până când Cristian Cioacă nu-i achită daunele morale în valoare de 250.000 de euro. Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, susține că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, s-ar fi umplut de bani, după ce, de curând, ar fi vândut biroul de avocatură din Brașov al regretatei Elodia Ghinescu:

Am aflat, mi-a spus lumea de acolo că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea. Tot așa mai îmi zicea cineva că și hainele ei scumpe le-ar fi vândut la un second-hand din Ploiești.

A mai dat și o altă casă. Însă, apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate. Cioacă i-a luat Elodiei tot, și viața și tot ce agonisese. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea”, susține Emilia Ghinescu, cu tristețe, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, nu se dă bătută și așteaptă ca fostul ei ginere Cristian Cioacă să îi achite daunele morale, stabilite în instanță. Momentan, el nu a plătit niciun leu, deși se zvonește că ar lucra ca șofer:
Cristian Cioacă are să plătească despăgubiri în valoare de 380.000 de euro. Are să ne dea mie și fiului meu 250.000 de euro, iar restul, fiului lui. Nu mă las, până nu achită! Acum a vândut biroul de avocatură al Elodiei, dar nu cred că va plăti ceva din datorie din acești bani.

Ultima soluție rămâne tot instanța, îl dau în judecată, ca să i se facă poprire pe venituri. Nu știu unde și la cine locuiește în prezent. Unii zic că ar sta la Brașov”, mai adaugă Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Emilia Ghinescu nu a aflat nici după 17 ani ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupul fiicei sale, avocata Elodia Ghinescu, fiind în continuare de negăsit. Femeia îndoliată a organizat simbolic o înmormântare, în cimitrul unde se află cavoul familiei:
Trupul Elodiei nu s-a găsit, dar, am îngropat câteva lucruri care i-au aparținut, niște haine, ca să avem unde s-o plângem, unde să aprindem și noi o lumânare. Aici sunt înmormântați și părinții și soțul meu, merg adesea să mă rog pentru sufletele lor. I-am pus fetei mele și fotografia pe cruce”, mai spune Emilia Ghinescu, pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după eliberarea din închisoare
Pentru că, așa cum era de așteptat, cariera lui de polițist a luat sfârșit, Cristian Cioacă ar fi devenit șoferul avocatei sale, Maria Vasii, cea care l-a reprezentat de-a lungul procesului său, potrivit stiripesurse.ro.

Nouă ocupație a fostului polițist a fost confirmată de surse apropiate, care au subliniat că, deși nu practică în fiecare zi această activitate, face toate eforturile să se reintegreze în societate.

În ultima perioadă, Cristian Cioacă a fost văzut de mai multe ori în timp ce o însotește în acest scop, dar prezența lui a rămas, totuși, discretă. Fostul polițist se ferește de ochii lumii și încearcă să nu apară în locuri aglomerate, unde ar putea să fie recunoscut sau abordat de cineva, potrivit Antena 1.

Condamnat la 15 ani de închisoare, pentru că i-a luat viața avocatei Elodia Ghinescu și opt luni pentru profanare de morminte, Cristian Cioacă a fost eliberat pe 22 august 2023, după ce a executat nouă ani de pedeapsă.

Previous Story

Video Brașov. Dan Negru critică prețul biletului la Castelul Bran: „Uite biletul! 70 de lei înseamnă 14 euro. Și odată ce ai ajuns la Bran, dai de trotuarele astea înguste, unde trebuie să te ferești de mașini”

Next Story

Zilele Sfântu Gheorghe, Zilele Kőrösi Csoma Sándor, concert de pian, târguri de flori și ale producătorilor locali