(Foto) Brașoveanca Dana Nălbaru: “Curând aici vor fi legume!” – pregătirile pentru o nouă recoltă în grădina de la țară a familiei Bucur-Nălbaru

Last Updated on aprilie 16, 2024 (Foto) Brașoveanca Dana Nălbaru: "Curând aici vor fi legume!" - pregătirile pentru o nouă recoltă în grădina de la țară a familiei Bucur-Nălbaru 1

Brașoveanca Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură de tihna de la sat, dar aceasta vine și cu un preț, prețul muncii fizice, uneori de dimineața până seara. Iată-i în acțiune, în grădină, în livadă, cu mic, cu mare.

Familia Bucur-Nălbaru duce un trai tihnit în Moșteni-Greci, sat din comuna Boțești, din județul Argeș, acolo unde și-au ridicat o casă modernă, dar în care trăiesc după legile pe care le impune locul. Astfel, de cum a venit primăvara, soții Bucur-Nălbaru se ocupă de toate treburile din curte, din grădină, din livadă. Și nu sunt deloc puține.
Dana Nălbaru a ieșit în livadă, să văruiască pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica ei cea mijlocie, Roxana Indira, nu doar că i-a ținut companie, dar a lucrat cot la cot cu mama ei, scrie Libertatea.

Și grădina lor este pregătită pentru a fi „populată” cu legume, după cum anunță Dana, pe Instagram, folosind hashtagul #descoperindfericirealatara. „Curând aici vor fi legume”, a scris fosta solistă de la Hi-Q în dreptul unei poze în care cel mai probabil apare Dragoș Bucur, pe tractor.

Anul trecut, în octombrie, juratul de la „Românii au talent” spunea clar că acesta este visul lui, să aibă tractor și să producă suc de mere din livada proprie. „Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, declara Dragoș Bucur într-un interviu pentru revista TV Mania.

Familia mare are o afacere de suflet, o cofetărie-patisesie, care a început să crească și aibă clienți fideli. „Patiferia e o joacă a noastră care se transformă ușor-ușor într-o chestie destul de serioasă. Oamenii din zona, rezidenții Otopeniului au început să ne cunoască și avem clienți fideli, care la 10 fix sunt în față magazinului pentru pâine și care în fiecare weekend vin pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri.

Îmi place să am mereu back-up la back-up, de aici și încercările repetate de a nu depinde doar de film sau televiziune, și în plus este foarte încurajator să faci lucruri reale, pe care le poți pipăi, care au valoare și planul fizic„, a mai declarat Dragoș Bucur pentru tvmania.ro.

Dana Nălbaru, ironii acide la adresa persoanelor care i-au spus că arată ca o servitoare
Dana Nălbaru și-a realizat toate visele și nu se lasă niciodată influențată de criticile celor din jur. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, noua ei viață pare să o împlinească mai mult decât orice altceva. Alături de soțul ei și de copiii lor, au ales să trăiască la țară, bucurându-se de momente memorabile. Recent, a dat o replică ingenioasă cuiva care a criticat-o pe rețelele de socializare.

De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri’, a fost mesajul pe care artista l-a primit din partea unei urmăritoare în urmă cu câteva luni.

Răspunsul vedetei nu s-a lăsat, însă, mult așteptat. Dana Nălbaru a postat pe o pagină de socializare un mesaj care duce către cei care au o opinie în privința look-ului ei. Ea a dat de înțeles că viața ei se ghidează după alte valori.
„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc, pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc, pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu’, a fost mesajul pe care l-a scris Dana Nălbaru, conform RTV.

Previous Story

Brașov. Apartamentele de la blocuri încălzite cu energie geotermală. Centrale de cartier bazate pe geotermie, cu ajutor francez

Next Story

(Video) Transfăgărășanul ar putea fi redeschis mult mai devreme ca de obicei. Mai sunt de curățat 5 kilometri