Foto Brașov. Copil ținut într-o cuşcă și obligat să muncească la o stână, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus

Last Updated on aprilie 3, 2024 Foto Brașov. Copil ținut într-o cuşcă și obligat să muncească la o stână, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus 1

Un copil a fost obligat să muncească în condiții deosebit de grele timp de patru ani la o stână din Brașov. Minorul a fost bătut în mod repetat și era adăpostit într-o cușcă amenajată la stână, informează miercuri DIICOT, conform Liberatatea.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Braşov efectuează percheziţii domiciliare la două aşezări pastorale (stână şi grajduri) situate pe raza judeţului Braşov, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei inculpaţi (rechizitoriul din 11.01.2024), a reieşit faptul că în perioada 2018 – 2022 aceeaşi victimă minoră, a fost exploatată prin obligarea la muncă în condiţii deosebit de grele de către un făptuitor, proprietar al unor stâne situate pe raza unei comune din judeţul Braşov”, precizează DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov, într-un comunicat transmis miercuri.

Conform sursei citate, persoana vătămată minoră a fost agresată în mod repetat, adăpostită într-o cuşcă amenajată la stână, fără minime condiţii de igienă şi ţinută într-o continuă stare de aservire. Audierile se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov. Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Braşov. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, scrie Digi 24.

Foto Brașov. Copil ținut într-o cuşcă și obligat să muncească la o stână, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus 2 Foto Brașov. Copil ținut într-o cuşcă și obligat să muncească la o stână, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus 3Foto Brașov. Copil ținut într-o cuşcă și obligat să muncească la o stână, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus 4

Brașovean reținut de polițiștii din Bistrița-Năsăud în urma unor percheziții
Un bărbat din Brașov, cercetat pentru favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au efectuat percheziții în județele Brașov și Bacău. „La data de 28 martie, pentru documentarea faptelor și administrarea probelor într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în aplicare patru mandate de percheziție. Perchezițiile au fost efectuate în județele Brașov și Bacău, la persoane bănuite de tergiversarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. La percheziții, au fost descoperite și ridicate documente și înscrisuri relevante pentru cauză. Totodată, polițiștii au dispus aplicarea măsurii sechestrului asigurător asupra a două autoturisme, proprietatea unui bărbat de 41 de ani din Brașov, bănuit de comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri”, arată oamenii legii, conform Biz Brasov.

Bărbatul în cauză a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru audieri. În urma audierilor și probelor administrate, față de acesta a fost dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Previous Story

(Video) Cât costă și cum funcționează cutia neagră pentru mașini? Ce trebuie să știi despre dispozitivul care va fi obligatoriu de la 1 iulie

Next Story

Cine sunt cei 6 români care apar în Topul Forbes cu miliardarii lumii. Averile lor însumează 10,6 miliarde de dolari. Brașoveanul Ion Țiriac, detronat de pe primul loc