(Video) Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Suflul deflagraţiei a smuls un perete al clădirii, un tânăr a ajuns la spital

Last Updated on aprilie 16, 2024 (Video) Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Suflul deflagraţiei a smuls un perete al clădirii, un tânăr a ajuns la spital 1

Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Suflul deflagraţiei a smuls un perete al clădirii, un tânăr a ajuns la spital. Vorbim despre o victimă, un tânăr de 30 de ani care se afla în respectivul apartament la momentul exploziei. Acesta a fost dus de Ambulanţă la spital cu răni pe membre.

Explozia ar fi fost provocată de bateria unei trotinete, scrie Antena 3. După explozie a urmat un incendiu, iar aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat din blocul de 10 etaje din Iaşi.Din primele informaţii pare a fi vorba despre o baterie de la o trotinetă electrică ce era pusă la încărcat în sufrageria apartamentului.

Zidul exterior al acelei camere din Iași a fost pus la pământ. Tâmplăria a rămas prinsă în copacul din faţa blocului. Din bloc s-au autoevacuat 25 de persoane. Cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, alături de poliţişti, fac verificări pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o explozie atât de puternică, conform Observator Tv.
Incendiul a fost stins de pompieri în foarte scurt timp, dar oamenii spun că s-au speriat. Explozia s-a resimţit ca un cutremur.

Un tânăr a fost prins când circula cu aproape 80 km/h pe o trotinetă electrică, mai repede decât maşinile
Poliţia norvegiană a anunţat luni că l-a oprit pe utilizatorul unei trotinete electrice care se deplasa cu o viteză prezumată de aproape 80 km/h pe o pistă pentru biciclişti, informează Stirile Pro Tv.

Observat la Gjellerasen, la nord-est de Oslo, vehiculul “circula cu o viteză mai mare decât maşinile de pe drumul principal, unde limita de viteză este de 80 km/h”, a precizat Poliţia regională din Norvegia pe reţeaua de socializare X.
Potrivit reglementărilor norvegiene, viteza de deplasare a trotinetelor electrice trebuie să fie limitată la cel mult 20 km/h.

Utilizatorul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, va fi urmărit penal pentru această infracţiune, precum şi pentru acte de ultraj la adresa poliţiei, a precizat aceasta din urmă, care a adăugat că trotineta a fost confiscată imediat la faţa locului.

Previous Story

Mama Elodiei, mesaj pentru fiul Elodiei: ”Nu s-o întreba și el ce mai face bunica? Sunt tare tristă că nu vine să mă vadă, să îmi bată la ușă”

Next Story

Aeroportul Brașov. Un primar de lângă Paris încearcă să aducă low cost-ul companiei Air France. „Transavia vrea să vină în Brașov cu 2 zboruri săptămânale”