Mama Elodiei, mesaj pentru fiul Elodiei: ”Nu s-o întreba și el ce mai face bunica? Sunt tare tristă că nu vine să mă vadă, să îmi bată la ușă”

Last Updated on aprilie 16, 2024 Mama Elodiei, mesaj pentru fiul Elodiei: ”Nu s-o întreba și el ce mai face bunica? Sunt tare tristă că nu vine să mă vadă, să îmi bată la ușă” 1

Emilia Ghinescu, mama regretatei avocate Elodia Ghinescu, are un mare of. Ea a vorbit, cu durere în suflet, despre dorul de unicul ei nepot, de fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, pe care speră să-l revadă de Paște:

I-am văzut niște fotografii pe internet, el este un băiat bun și frumos, seamănă foarte mult cu Elodia, are privirea ei. Nu știu ce meserie va alege, dacă vrea să se facă tot avocat, eu îi doresc tot binele din lume, am auzit că este foarte deștept, a învățat foarte bine, este și sportiv. Eu îl iubesc foarte mult”.

De ce, totuși, Patrick nu a dorit să locuiască alături de Emilia Ghinescu și de soțul acesteia, după decesul Elodiei?
Îi plăcea să locuiască mai mult la sora lui Cristian Cioacă, se simțea mai bine, așa că cei de la Protecția Copilului ne-au anunțat că el vrea acolo. Și l-am lăsat, așa, cum a dorit el, să îi fie lui bine, suflețelul lui conta. A fost îngrijit, îmi zice lumea. Dar sunt tare tristă că nu vine să mă vadă, să îmi bată la ușă.

Nu s-o întreba și el: ””Măi, dar ce mai face bunica, mama mamei mele?””. Să vină, să mă întrebe de ea, să îi povestesc despre Elodia, să avem o legătură frumoasă, ca între bunică și nepot. Tare m-aș bucura să vină, într-o zi. Eu îl voi aștepta mereu”, susține Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Femeia îndoliată este însă ferm convinsă că familia care l-a crescut l-a influențat negativ, în ceea ce o privește:
El era copil bun, mă iubea. După ce Patrick s-a mutat la mătușa lui, la sora lui Cristian Cioacă, nu a dorit să mă mai vadă, cred că a fost influențat negativ. Mă mai duceam cu daruri și cu hăinuțe, dar mă țineau la poartă, la căsuța lor de la țară, spuneau ba că doarme sau că nu e acolo.

Treptat, copilul s-a înstrăinat de noi. Și eu aș fi putut să mă ocup de educația lui, am fost cadru didactic, atâția ani, și noi provenim dintr-o familie de intelectuali”, mai susține Emilia Ghinescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Previous Story

Foto Brașov. Laleaua „Doamna Maria Brâncoveanu“ a înflorit pentru prima dată și la Făgăraș

Next Story

(Video) Explozie puternică într-un bloc, de la o trotinetă electrică. Suflul deflagraţiei a smuls un perete al clădirii, un tânăr a ajuns la spital