Client Lidl taxat pentru frunzele de ananas rupte: „După ce mi-am terminat de scanat produsele îmi zice că nu trebuia să rup frunzele, că fur magazinul. Am luat coada și am cântărit-o și pe aia și am mai plătit 2 lei pe aia. Întrebarea mea e: e corect așa?”

Last Updated on aprilie 15, 2024 Client Lidl taxat pentru frunzele de ananas rupte: „După ce mi-am terminat de scanat produsele îmi zice că nu trebuia să rup frunzele, că fur magazinul. Am luat coada și am cântărit-o și pe aia și am mai plătit 2 lei pe aia. Întrebarea mea e: e corect așa?” 1

Un client care merge frecvent în magazinele Lidl a mărturisit că obișnuiește să rupă frunzele ananasului, însă nu s-a gândit niciodată că acest lucru va atrage consecințe. Mai exact, este vorba de o consecință financiară pentru că a achitat o mică sumă pentru fapta sa.

Am fost acum la Lidl și printre altele mi-am cumpărat și un ananas și i-am rupt frunzele alea, că eu am nevoie de fruct, nu de frunze. Așa am făcut toată viața mea, n-am avut niciodată probleme.
Și după ce mi-am terminat de scanat produsele îmi zice că nu trebuia să rup frunzele, că fur magazinul. Am luat coada și am cântărit-o și pe aia și am mai plătit 2 lei pe aia. Întrebarea mea e: e corect așa?

Eu plătesc fructul, nu frunzele, mie mi se pare corect, ce mare chestie că le-am lăsat frunzele acolo? Nu e de bani propriu zis, e de principiu, că nu-mi place să plătesc chestii și să le arunc și mai ocupă și mult spațiu frunzele alea.
Voi ce părere aveți? Sunt un infractor, dă faliment Lidl din cauza mea?”, a povestit clientul român pe Reddit, conform Fanatik.

Gestul cumpărătorului a fost aspru criticat de alte persoane: „Eu zic să nu te oprești aici, uite ce mai poți cumpăra: pulpele/aripile de pui fără oase, peștele fără oase (îl filetezi pe loc), cireșele fără sâmburi / Am vazut odata un nenea care a stat sa curete o conopida de frunze, ca sa nu “traga” degeaba la cantar. Teapa! Conopida era la bucata, nu la kilogram /

Cartofii ii cumperi cu tot cu coaja sau deja curatati ? sau portocalele, sau avocado, etc / Data viitoare ia-ti o foarfeca si tunde o parte din frunzele ananasului / Decojești si bananele înainte sa le plătești? / Next up: ouăle vrac, le spargi aici, la cari în pumn, cu 2 lei mai ieftin!/

Cand iti cumperi un kg de cirese le scoti samburii inainte? Doar cumperi fructul, nu samburele/ Eu tai merele și perele in 2, scot cotorul și îl las in cutie doar plătesc doar fructul. Am și chestie de aia specială pentru așa ceva”

Cum îți dai seama că un ananas este copt
Ananasul este un fruct delicios, cu o aromă plăcută, însă care te poate ”păcăli” dacă nu știi cum să îl alegi de la raft. Specialiștii ne sfătuiesc să fim foarte atenți la frunzele pe care le are produsul atunci când îl luăm din magazine.

În cazul în care frunzele se îndepărtează foarte ușor, atunci fructul este perfect pentru a fi consumat. Dacă este achiziționat din supermarket în această stare trebuie mâncat în 2-3 zile pentru că riscă să se strice.

Culoarea galben-aurie este un alt semn că ananasul este copt bine. Mirosul este un alt element care nu trebuie ignorat. Dacă nu are un miros, cel mai probabil este crud la interior. Pe de altă parte, un ananas mai greu înseamnă un ananas mai suculent.

Advertisements
Previous Story

Un bărbat din Brașov și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a înecat cu mâncare într-un restaurant. A fost operat de medici aduși de urgnță de la București

Next Story

Brașov. Trafic restricționat în Centrul Istoric spre Șchei. Primăria obține un aviz important pentru restricții auto. Camere care îi vor identifica automat pe „intruși” și panouri electronice de avertizare și informare