Brașov. A început Festivalul Fructelor de Mare. Raci, homari, calamari, midii, creveți, scoici, caracatiță

Last Updated on aprilie 12, 2024 Brașov. A început Festivalul Fructelor de Mare. Raci, homari, calamari, midii, creveți, scoici, caracatiță 1

Festivalul Fructelor de Mare a început astăzi la Brașov. Pe marginea Lacului Noua sunt deja pregătite standurile cu delicatese din categoria fructelor de mare și veți găsi printre altele, raci, homari, calamari, midii, creveti, scoici, caracatita, paella, dorada, redfish, lup de mare, dar și păstrăv, hamsii, midii, rapane sau pui de baltă.

Cei cărora le plac deserturile însiropate și dulci preparate în stil turcesc, trebuie să știe că tot la festival vor găsi baclava sau rahat turcesc.
Programul festivalului este în fiecare zi între orele 12 – 22, scrie Radio Romania Brasov.

Festivalul este deja unul cu tradiție în Brașov, iar festinul culinar este pregătit de echipa Prăvălia cu Raci și Deliciile Sultanului, bucurându-se deja de notorietate printre brașoveni. Evenimentul își va avea startul vineri, 12 aprilie și se va desfășura până inclusiv duminică 14 aprilie, interval orar 12:00 – 22:00, în zona de Agrement LACUL NOUA, Brașov.

Festival mediteraneean la Sfântu Gheorghe
Un festival mediteraneean va avea loc în acest weekend, la Sfântu Gheorghe, în județul Covasna. Vizitatorii se vor putea bucura de preparate pe bază de fructe de mare și pește. Evenimentul va avea loc în 13 – 14 aprilie, anunță mytex.ro.

Festivalul de la Sfantu Gheorghe este organizat la Sepsi Value Center potrivit europafm.ro. Vizitatorii se pot delecta cu creveți, scoici, pește roșu, doradă, calamar, homar, pui de baltă, midii, caracatiță și alte specialități.

Delicatesele sunt gătite în moduri diverse, de la frigărui la porții pane, însoțite de diverse garnituri. Bucătarii sunt la dispoziția pofticioșilor în fiecare zi a weekendului, între 12:00 și 21:00, iar orice porție aleasă costă 30 de lei, potrivit sursei citate. Și iubitorii de dulciuri au opțiuni, pentru că la festival se comercializează baclavale și plăcinte.

Previous Story

(Video) O pisică a mers să nască la o clinică veterinară. „A mieunat puternic la ușă” ca să fie primită

Next Story

Generozitatea în afaceri: Cum își recompensează Caius Covrig angajații. Milionarul a deschis un restaurant și în Brașov