Generozitatea în afaceri: Cum își recompensează Caius Covrig angajații. Milionarul a deschis un restaurant și în Brașov

Last Updated on aprilie 12, 2024 Generozitatea în afaceri: Cum își recompensează Caius Covrig angajații. Milionarul a deschis un restaurant și în Brașov 1

Milionarul Caius Covrig a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală, dar și profesională. Astfel, am aflat cam cât de generos este când vine vorba de anagajații săi.

Eu chiar am gândit pe parte de comisioane către angajați. Îmi place foarte mult să îi motivez. Încă lucrez la treaba asta, pentru că trebuie să funcționez undeva real cam la 3 luni să îmi dau seama, mai ales că eu am deschis în decembrie, într-o perioadă de full trafic. Trebuie să am și o perioadă cu o lună mai slabă, foarte bună și una medie, ca după 3 luni de business să trag o linie și să fac un grafic pe ce a mers și nu a mers. Automat îi motivez cu comisioane.”, a precizat Caius Covrig, citat de Wowbiz.ro.

Caius Covrig continuă să producă, așa că și-a mai deschis o afacere în România și anume un restaurant. Milionarul a explicat ce specific are acesta și ce poți găsi dacă vizitezi noul său local din Brașov.
M-am mutat de o lună la Brașov, mi-am deschis locația asta. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult. Este un restaurant tip lounge, restaurant în fiecare zi și pe weekend avem cele mai tari petreceri, tematici diferite, DJ diferiți.(…) Eu chiar sunt foarte mulțumit, am început în forță, cel mai mare plus pentru mine la această locație a fost poziționarea.

Pentru mine restaurantul este cel mai de interes, clubul înseamnă extra bani, extra distracție. Aici este un concept gourmet, internațional, la Bușteni am fine dining, aici este gourmet international, de la vită, fructe de mare, tot ce vrei.” , a declarat Caius Covrig în emisiunea moderată de Adiță Voicu.

Ce va face milionarul Caius Covrig cu încasările de ziua lui ale localului deținut în Brașov
Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să marchez momentul într-un mod diferit. Din tot sufletul, am ales să fac o bucurie unei persoane care are, cu adevărat, nevoie… Nevoia de a vedea lumina zilei. Alin este cu câțiva ani mai mare decât mine, iar povestea lui m-a impresionat și făcut să iau decizia de a-l ajută, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință a lui, din ultimii ani.

Acum 9 ani de zile, a fost diagnosticat cu Boala Lyme și, tot de atunci, este imobilizat la pat, suferință ce i-a luat bucuria de a putea ieși în aer liber, de a vedea ce se întâmplă dincolo de patul și pereții camerei lui. Însă, pentru ca Alin să poată simți aerul de afară, am reușit să fac un prim pas, acela de a va avea o platformă, prin care să poată coborî din apartament și să se bucure, din nou, de lumina soarelui.

Însă, pentru a continua, lansez, de această dată, o invitație pentru VOI, comunitatea mea, de a face echipă în a-l ajută pe Alin. Așadar, vă invit pe dată de 20 aprilie, la Kayus Lounge în Brașov, unde vom avea un eveniment, de ziua mea, 100% caritabil, alături de DJ Pascal Junior. ABSOLUT TOATE ÎNCASĂRILE acestui eveniment VOR FI DONATE și se vor duce către acest tânăr. Împreună, pentru a face BINE! Împreună, pentru a-i readuce lui Alin zâmbetul pe buze!”, a declarat omul de afaceri, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. A început Festivalul Fructelor de Mare. Raci, homari, calamari, midii, creveți, scoici, caracatiță

Next Story

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. S-a redeschis bazinul cu apă sărată de la mina Terezia. Piscină cu apă dulce, încălzită (28-30 grade), trei jacuzzi-uri, dintre care unul cu apă rece, două tipuri de saună (umedă și uscată)