(Video) O pisică a mers să nască la o clinică veterinară. „A mieunat puternic la ușă” ca să fie primită

Last Updated on aprilie 12, 2024 (Video) O pisică a mers să nască la o clinică veterinară. „A mieunat puternic la ușă” ca să fie primită 1

Un eveniment impresionant a avut loc la o clinică veterinară, marți noapte, când o pisică gestantă a intrat singură în instituție și a născut patru pisoi, doi masculi și două femele.
Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum pisica albă se îndreaptă de una singură spre intrarea în clinică, mieunând și așteptând în fața ușii. După aproape un minut, este observată de doi medici, care o conduc apoi într-un salon.

Dr. Mădălina Stanciu de la clinica din Iași a relatat că acest caz este unul fără precedent în istoria spitalului, conform Ziarul de Iași.
Spitalul având program non-stop, medicii de gardă au început să audă în jurul orei 01:00 un mieunat puternic la ușă. Au găsit această pisicuță, care a intrat în spital și la interval de câteva minute, să zic jumătate de oră, a fătat. Doi motănei și două pisicuțe. A fost un moment emoționant.

Inițial am crezut că a adus cineva pisicuța, mămica cea deșteaptă, dar uitându-ne pe camere am descoperit că pur și simplu a venit singură. Nu ni s-a mai întâmplat până acum, și cumva ne întărește ideea asta că suntem importanți chiar și pentru animăluțele care vin singure, fără stăpân. Avem filmarea ( vezi de la min 2:40 ) în care se vede cum ea merge și încearcă ușa de la spital, se așază în față și miaună”, a declarat aceasta , conform Ziarul de Iași.

Clinica plănuiește acum să dea spre adopție atât mămica, după ce va fi sterilizată, cât și pisoii, după ce vor fi înțărcați. Medicul a menționat că se va organiza un sondaj pentru a alege numele pisoilor și că ideal ar fi ca aceștia să fie adoptați în perechi, dar pot fi dați și separat dacă nu se găsesc adoptatori pentru grupuri, conform Stirile Pro Tv.

De ce nu e bine să-ți hrănești pisica cu carne crudă
Iubitorii de pisici știu că bunăstarea și sănătatea felinelor lor sunt o prioritate. De aceea, trebuie să acorde o atenție deosebită îngrijirii acesteia, mai ales la capitolul mâncării, scrie Playtech.ro.

Dacă aveți acasă o pisică, ar trebui să vă documentați înainte de a-i oferi felinei carne crudă! Acest aliment nu este recomandat sub nicio formă pentru pisici, pentru că le-ar putea face mult rău. În primul rând, carnea rudă nu îndeplinește cerințele nutriționale ale animalului de companie.

Carnea crudă poate provoca probleme mari de sănătate felinei
Dacă o consumă, pisicile pot dezvolta boli din cauza bacteriilor și paraziților din carnea crudă. Aceste boli le pot transmite și oamenilor. În plus, în carnea crudă pe care i-o oferi pisicii se pot afla bucăți de os, care pot ajunge în tractul digestiv. Ingerate, pisicile pot dezvolta probleme serioase de sănătate. De asemenea, și oasele fierte sunt extrem de periculoase pentru pisici, pentru că le pot provoca leziuni interne.

În magazinele de specialitate se găsește pentru pisici pe bază de carne crudă. Aceasta ar putea fi o variantă mult mai potrivită pentru feline, deoarece este creată special de către nutriționiști. Un astfel de tip de hrană respectă toate standardele de siguranță, dar oferă animalului nutrienții de care are nevoie.

Previous Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache: „Românii care nu vor fi acasă în 9 Iunie 2024 pot vota pentru europarlamentare la orice secție de votare doresc și vor fi înscriși în listele electorale suplimentare”

Next Story

Brașov. A început Festivalul Fructelor de Mare. Raci, homari, calamari, midii, creveți, scoici, caracatiță