Auchan Brașov Vest se transformă în ATAC Hiper Discount: Mii de Produse la Prețuri Mici! Cum reușește Auchan să ofere prețuri mici

Last Updated on aprilie 8, 2024 Auchan Brașov Vest se transformă în ATAC Hiper Discount: Mii de Produse la Prețuri Mici! Cum reușește Auchan să ofere prețuri mici 1

Începând cu data de 10 aprilie 2024, ora 10:00, magazinul Auchan Bartolomeu Brașov devine ATAC Hiper Discount by Auchan, cu mii de produse la prețuri mici permanente.
Magazinul va oferi prețuri mai mici la 17.000 de produse din categorii precum produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, băuturi alcoolice și răcoritoare, scrie Biz Brașov.

Pentru a susține prețurile mici, Auchan reduce consumul de energie electrică, a diminuat spațiile pentru vitrinele frigorifice, optimizează procesele logistice și reduce costurile de transport.

În plus, a redus investițiile în decorațiuni și publicitate, produsele sunt manipulate și prezentate la palet și bax, iar spațiile de depozitare au fost reduse.

Facem economii importante de costuri: reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, reducerea costurilor de transport
Reducem investiții în decorațiuni și publicitate
Aprovizionăm și manipulăm produsele la palet și bax, utilizăm un mobilier adaptat.

Esențializăm gamele de produse, diminuăm consumabilele și ambalajele, reducem spațiile de depozitare
Negociem achiziția de cantități mari pentru prețuri mai bune.
Magazinul va fi deschis zilnic în intervalul orar 7 – 22.

În cadrul acestuia vor fi disponibile și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru încurajarea unui consum responsabil, iar clienții vor avea oportunitatea să contribuie activ la protejarea mediului înconjurător”, transmite compania Auchan.

Premieră în România: Auchan deschide primul magazin unde nu scanezi produse şi nu plăteşti la casă
Retailerul francez Auchan, care operează pe plan local peste 440 de magazine, dintre care 33 de hipermarketuri, va lansa luna viitoare, în premieră pentru piaţa locală, primul magazin 100% automatizat, a anunţat Tiberiu Dăneţiu, director de marketing Auchan Retail România, conform bzb.ro.

Operat sub brandul Auchan Go, magazinul permite clienţilor să-şi facă cumpărăturile fără a scana produsele adăugate în coş şi fără a trece cu ele pe la casă, fie ea self sau asistată de angajaţi. Totul este posibil printr-o aplicaţie dedicată, dezvoltată de compania chineză CloudPick, la care clientul trebuie să ataşeze un card bancar valid şi printr-un sistem complex de camere şi senzori.

Pentru a permite clienţilor să cumpere fără a folosi casa de marcat, Auchan utilizează un dispozitiv cu cameră care permite surprinderea mişcărilor acestora. Ulterior, mişcările sunt convertite în vectori care materializează părţile corpului şi care sunt utilizaţi exclusiv pentru identificarea momentului în care un articol este ridicat sau pus jos şi sunt şterşi după 30 de minute.

De altfel, retailerul a lansat deja în Google Play şi App Store aplicaţia Auchan Go (diferită de aplicaţia Auchan obişnuită) unde clientul trebuie să-ţi creeze un cont pentru a putea face cumpărături din acest magazin.
Locaţia primului magazin Auchan Go va fi în Bucureşti, în zona de birouri Pipera, şi va fi o replică a unor magazine testate deja în Franţa şi Polonia.

Previous Story

(Video) 3 urși filmați într-un cartier din Brașov

Next Story

Milionarul Caius Covrig a fost nevoit să se mute în Brașov după ce și-a deschis un nou restaurant. „M-am mutat de o lună la Brașov. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult”