(Video) 3 urși filmați într-un cartier din Brașov

Last Updated on aprilie 8, 2024 (Video) 3 urși filmați într-un cartier din Brașov 1

Vara aceasta va fi una grea. Urși, lupi, vulpi și-au făcut deja prezența pe străzile din Brașov. Trei urși au fost filmați, duminică noapte, în timp ce se aflau în cartierul Răcădău din Brașov. Animalele au fost văzute pe strada Jepilor, scrie newsbv.ro.

Vineri noapte, autoritățile au transmis un mesaj Ro-Alert de urs pentru ca oamenii să evite zona. Mesajul a venit chiar în miez de noapte, la ora 00.07. Mesajul a trezit din somn mulți brașoveni, asta pentru că mesajul a ajuns în mai multe cartiere ale orașului, nu doar în zona unde a fost văzut ursul.
RO-Alert: alertă extremă
A fost semnalată prezenţa unui urs în localitatea Brașov, pe strada Dobrogeanu Gherea! Evitați zona, rămâneți în locuințe!

Păstrați distanţa faţă de animal şi nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie.”, a fost mesajul transmis de ISU Braşov, conform brasov.net.

Un urs a creat panică în Ploiești. Montarea de camere de supraveghere, o măsură luată de primărie. „N-au nicio treabă”
Recent, a fost alertă la Ploiești, după ce un urs de mari dimensiuni a fost văzut pe străzile din oraș, scrie Stirle Pro Tv.
În toiul nopții, localnicii au primit un mesaj Ro Alert, prin care erau sfătuiți să nu iasă din case. Primăria spune că monitorizează zona și intenționează să pună camere de supraveghere.

În lătratul disperat al câinilor din zona gării de nord, ursul, ce pare a avea 250 de kg potrivit specialiștilor, și-a făcut apariția după miezul nopții. Un șofer l-a filmat în bătaia farurilor.
A venit pe malul pârâului Dâmbu și apoi s-a plimbat pe mai multe străzi. Camerele de supraveghere ale primăriei l-au surprins cum merge agale. Aici, un câine încearcă să îl îndepărteze.

Localnic: „A vrut să o ia pe aici și am câinele de talie mare și s-a speriat, s-a dus înapoi”.
Reporter: A fost și anul trecut?
Localnic: „A fost altul, ăla a fost Rambo. El de frică fuge, nu a luat contact cu mașini, cu zgomote, e speriat”.

Mihai Calotă, localnic: „Suntem cam la 5 min de centru și e cam, cum să zic dubioasă treaba pentru că pe aici mai circulă noaptea și lumea și noi deschidem la 5 și jumătate magazinul, este cam întuneric și dacă te trezești cu ditamai namila”.
De altfel, un mesaj Ro-alert a fost emis în toiul nopții.
Bogdan Constantin, localnic: „Autoritățile n-au nicio treabă, nimic și rândul trecut poliție, Ro-alert.. ca la noi în România”.

Reporter: La ce oră ați primit mesajul?
Bogdan Constantin, localnic: „Cred că ora unu era. Am trezit toată casa, aia e, deja e o obisnuință. Să primești la unu noaptea Ro-alert nu prea e în regulă”.
Cristian, localnic: „Ceva curios, nu îți vine să crezi, în oraș să vină ursu. E bine că văd că numai noaptea vine”.
Se pare că ursul își are culcușul în liziera aflată între spitalul județean și o rafinărie, spune primarul.

Previous Story

Video Brașov. O fată de 15 ani a murit, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Sara, fata de 15 ani din care a căzut de la etajul 8, ar fi băut peste măsură. Verișoara ei a leșinat când a văzut-o moartă

Next Story

Auchan Brașov Vest se transformă în ATAC Hiper Discount: Mii de Produse la Prețuri Mici! Cum reușește Auchan să ofere prețuri mici