Milionarul Caius Covrig a fost nevoit să se mute în Brașov după ce și-a deschis un nou restaurant. „M-am mutat de o lună la Brașov. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult”

Last Updated on aprilie 14, 2024 Caius Covrig

Milionarul Caius Covrig s-a destăinuit în fața lui Adiță Voicu și a vorbit despre noua lui afacere de succes. Caius Covrig și-a deschis o nouă locație de vis în Brașov și deja a dat lovitura. Însă, succesul lui vine la pachet și cu câteva sacrificii, astfel că milionarul a fost nevoit să se mute pentru a fi implicat trup și suflet în noua lui afacere.

M-am mutat de o lună la Brașov, mi-am deschis locația asta. A trebuit să mă mut ca să fiu implicat în business, îmi place foarte mult.
Este un restaurant tip lounge, restaurant în fiecare zi și pe weekend avem cele mai tari petreceri, tematici diferite, DJ diferiți.(…) Eu chiar sunt foarte mulțumit, am început în forță, cel mai mare plus pentru mine la această locație a fost poziționarea. Pentru mine restaurantul este cel mai de interes, clubul înseamnă extra bani, extra distracție. Aici este un concept gourmet, internațional, la Bușteni am fine dining, aici este gourmet international, de la vită, fructe de mare, tot ce vrei.” , a declarat Caius Covrig în emisiunea moderată de Adiță Voicu.

În urmă cu ceva timp, Caius Covrig povestea că a muncit foarte mult pentru visul lui, iar primii bani i-a câștigat în adolescență, din baschet. Dorința de a-și deschide mai multe restaurante de lux a venit din dorința lui de mânca doar mâncare de calitate.
„ Primii bani i-am făcut din baschet, care mi-au permis să investesc după aceea și să am un trai confortabil. În afară de domeniul HORECA, mai produc bani din imobiliare, am o firmă de import-export în America, aduc de obicei pe tot ce înseamnă rezidențial.

La restaurantul meu se vinde cea mai calitativă vită, la cel mai mic preț din România. Mie îmi place să mănânc doar mâncare de calitate. Consider că sănătatea vine, în primul rând, de la ce mănânci, alimentație. Eu am un concept de fine dining, materie primă. Foarte mulți au impresia că acest concept la români înseamnă mâncare puțină.

Este foarte greșit. Fine dining înseamnă materie primă premium și plating la cu totul alt nivel. La mine în restaurant am un detaliu pe fiecare farfurie în parte. La fiecare preparat în parte vine ospătarul cu sosuri, cu gheață carbonică, foc. Prin brandingul pe care eu mi l-am creat, am făcut parteneriate cu fiecare furnizor în parte de materie primă și consider că vând fine dining la cel mai mic preț de pe piață”, declara Caius în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Accidentul teribil care i-a schimbat viata: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”
Celebrul milionar a povestit unul din cele mai dificile momente prin care a trecut. Anul trecut a avut un accident îngrozitor în urma căruia viața sa era să se schimbe radical. Medicul i-a spus că trebuie să îi amputeze un braț, veste care l-a zguduit teribil. Din fericire, a reușit să treacă peste acest moment, iar acum are o tijă cu 18 șuruburi în braț.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, a spus Caius Covrig, potrivit Pro Sport.

Previous Story

Auchan Brașov Vest se transformă în ATAC Hiper Discount: Mii de Produse la Prețuri Mici! Cum reușește Auchan să ofere prețuri mici

Next Story

Brașov. Noi detalii din ancheta tinerei care a căzut de la etajul 8 al unui bloc