(Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov”

Last Updated on martie 25, 2024 (Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov” 1

Bronz de primăvară pe schiuri. Cu o vreme perfectă, dar şi o zăpadă generoasă, turiştii s-au bucurat sâmbătă de peisajele splendide din masivul Postăvaru. Atunci când vremea e frumoasă, iar de pe pârtie se văd limpede Bucegii și Piatra Craiului, orice pare posibil: chiar şi să asortezi clăparii cu rochia de mireasă.

Am venit pentru a face nişte poze după nuntă. Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov”, spune soţul.
Ne-am dorit nuntă iarna, am avut-o acum o lună. Atunci nu a fost zăpadă, că am vrut nuntă cu zăpadă, şi ne-am gândit că acum ar fi momentul potrivit să facem trash the dress”, a completat soţia, potrivit observatornews.ro.

Turiştii s-au bucurat de vremea splendidă şi de zăpadă. În Postăvarul, au fost deschise toate pârtiile din zona superioară a masivului, până la îmbarcarea în linia de telescaun Ruia. Stratul de omăt a fost de peste 30 de centimetri.
Însă instructorii avertizează: zăpada primăvăratică este capricioasă şi schiurile trebuie adaptate în funcție de momentul zilei.

Video de la min 14:30:

Condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă în Poiana Brașov!
În această dimineață s-au înregistrat -5 grade Celsius în Masivul Postăvarul și -1 grad Celsius în Poiana Brașov. Atenție, schiori! Avem ceață densă în partea superioară a masivului, anunță Radio Romania Brasov.
Pe pârtiile deschise sunt condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă, mai ales datorită ninsorilor abundente din ultimele ore.

(Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov” 2

Conform paginii de facebook a lui Emil Fărcășanu, „Toate pârtiile din zona superioară, până la telescaunul Ruia, sunt deschise, amenajate și în condiții foarte bune! Strat de zăpadă proaspăt, peste amenajare”.
Funcționează următoarele instalații de transport pe cablu: telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia.

Ski-pass-urile, inclusiv cu opțiunile valabile pentru Miercurea brașovenilor, pot fi încărcate și online: www.skibv.ro.
Informații despre starea pârtiilor și funcționarea transportului pe cablu: starepartii.brasovcity.ro.

„Zăpada mieilor” blochează drumurile din județ. Ninge abundent, iar între Râșnov și Poiana Brașov greutatea zăpezii a rupt crengile arborilor de pe marginea drumului
Drumurile din județul Brașov sunt acoperite cu zăpadă de 2-3 centimetri, în urma ninsorii care a căzut toată noaptea, în special în zonele înalte. La Predeal se circulă greu, la fel cum se circulă și între Râșnov și Poiana Brașov și între Râșnov și Predeal. Pe DN1A, Brașov-Cheia circulația este de asemenea îngreunată de zăpada căzută, scrie Biz Brasov.

(Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov” 3 (Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov” 4

Secția Drumuri Naționale Brașov a acționat cu 22 utilaje și s-au răspândit 122 tone sare pe: A3, DN 1, DN 1A, DN 1E, DN 1S, DN 10, DN 11, DN 13, DN 13E, DN 73, DN 73A, DN 73B, DN 73F, DN73G și VOB.

Județul Brașov este în contunuare sub cod galben de ninsoare, până luni seara la ora 20.

Previous Story

Cristian Gațu, divorț după 53 de ani căsnicie! El spune că nu mai suportă cicălelile nevestei. Ea spune că l-a prins cu amanta. Ce despăgubiri uriașe cere soția

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn