Cristian Gațu, divorț după 53 de ani căsnicie! El spune că nu mai suportă cicălelile nevestei. Ea spune că l-a prins cu amanta. Ce despăgubiri uriașe cere soția

Last Updated on martie 25, 2024 Cristian Gațu, divorț după 53 de ani căsnicie! El spune că nu mai suportă cicălelile nevestei. Ea spune că l-a prins cu amanta. Ce despăgubiri uriașe cere soția 1

Cristian Gaţu, unul dintre cei mai mari handbalişti din istoria României, divorțează după 53 ani de căsnicie.
În vârstă de 79 ani, fostul sportiv este cel care a decis să pună capăt mariajului cu Tamara. În cererea de divorț, depusă la Tribunalul Beiuș, județul Bihor, Gațu s-ar fi plâns că nu mai suportă cicălelile nevestei, scrie ebihoreanul.ro.

În realitate, potrivit sursei citate, Cristian Gațu ar fi fost prins în fapt de soție. Acesta ar avea o aventură cu văduva unui fost handbalist, care i-ar putea fi fiică.
Citată săptămâna trecută în faţa instanţei, femeia a spus că nu este amanta fostului mare handbalist, ci doar o simplă menajeră.
Acesta nu și-a schimbat declarațiile nici după ce i s-au prezentat o serie de fotografii făcute de detectivii particulari, în care apărea plimbându-se cu Cristian Gațu de mână pe stradă.

În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a arătat în acţiunea sa Cristian Gaţu, care solicită desfacerea căsătoriei şi „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”, scrie Pro Sport.
Documentele publice din procesul de partaj arată că cei doi soţi s-au şi despărţit, au vândut casa din comuna Corbeanca. Tamara Gaţu s-a mutat în oraşul natal, Beiuş, iar Cristian Gaţu a cumpărat un apartament în Bucureşti, unde ar sta cu o femeie mai tânără, în vârstă de 53 ani, văduva unui fost handbalist, şi ea tot bihoreancă.

La solicitarea Tamarei Gaţu, femeia a şi fost citată la termenul de judecată din martie al procesului de divorţ, pentru a fi audiată ca martor, şi s-a prezentat în faţa instanţei, jurându-se cu mâna pe Biblie că e simplă menajeră a fostului sportiv. A susținut această variantă chiar şi atunci când, potrivit avocatului Tamarei Gațu, i s-au pus în faţă fotografiile făcute de detectivi particulari, în care apărea plimbându-se cu „angajatorul” de mână pe stradă. „Îl ţin de mână să nu cadă”, a pretins, senină, doamna, conform ebihoreanul.ro.

Luna viitoare, la următorul termen de judecată, instanţa îi va audia pe cei doi soţi. Între timp, şi procesul de partaj este în curs de desfăşurare, deşi Cristian Gaţu a arătat că, din punctul său de vedere, nu au ce împărţi: casa din Corbeanca a vândut-o, banii i-a împărţit, i-a lăsat fostei soţii una din cele două maşini. Vrea doar ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă”.

Tamara Gaţu, în schimb, considerându-se soţie înşelată şi rămasă singură la 80 ani, îi cere fostului handbalist daune morale de 500.000 lei plus o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună.

Mai mult, pentru că acesta a cumpărat apartamentul în care ar sta cu presupusa amantă în timpul căsătoriei, a solicitat instanţei să constate şi că „bunul imobil este bun comun dobândit în timpul căsătoriei”, deci are dreptul la jumătate din valoarea acestuia, scrie adevarul.ro.

Cristian Gațu a fost prieten cu Silvio Berlusconi și i-a antrenat fiul în Italia
Cristian Gaţu, prieten bun al lui Silvio Berlusconi, a rememorat două episoade din viața sa care l-au avut în prim-plan pe fostul conducător al clubului AC Milan (între 1986 şi 2017).

Povestea e lungă… Se plânge, prin ’87-’88, nea Ion Alecsandrescu la Ilie Ceaușescu că sunt băieții obosiți după ce jucaseră două meciuri cu Craiova. O restanță și un meci de Cupa României. Și zice să-i ducem în străinătate, unde e cald și bine. Mă cheamă Ilie, să plec cu ei și să-i duc, cu neveste cu tot, unde vreau. Mie îmi spusese nea Ion și știam de discuție. Și i-am dus în Egipt, șapte zile, pe-o reciprocitate. Doar că am avut probleme majore!

Eu făcusem toate treburile, dar trebuia să le dau și niște bani. Am pus mâna pe telefon și-am vorbit cu prietenul Silvio Berlusconi. Cu care eram prieten de când eram în Italia. M-a sunat odată că mi-a trimis 20.000 de dolari la bancă. Puteam să-i duc acasă… Mi-i dăduse mie! Zic: hai să le dau banii la băieții mei. Dar mai bine să vorbesc cu nea Ilie, să știe că le-am dat bani, că dacă nu afla, nu era bine.

Păi, să-l sun pe nea Ilie. Puiu Iordănescu s-a dus la un telefon, Tică Dănilescu la alt telefon, să am și eu martori. Și-l sun pe Glodaru, șeful de cabinet. Să-mi facă legătura cu nea Ilie. El era foarte degajat când era singur, dar când știa că e ascultat se… „Știți, am făcut rost de niște tricouri”. „Ce tricouri?”. „Verzi”. Nu puteam să-i spun de dolari. „Vă rog să fiți de acord să le dau fiecăruia….”. „Ce tricouri verzi?!”. Și mi-a închis telefonul. N-am ce să fac, iau banii, îi duc acasă. „Nu, nu, eu am auzit că a zis dă-le”, Puiu. Ha, ha, ha!

Când a fost Revoluția, Berlusconi a trimis Canale 5 aici. M-au căutat pe mine. Am povestit eu ceva, dar mi-au zis: „Nu trimiteți un mesaj pentru șeful?”. „Care șef?”. „Pentru Berlusconi!”. „Domnu’ Berlusconi ar fi bine să ajute clubul cu tricouri și cutare”. A treia zi au venit trei TIR-uri mari cu echipament!”, a povestit Cristian Gațu, citat de gsp.ro.

Previous Story

(Video) Făgărășeanul Ionel Ganea îi acuză pe polițiști de abuz, după ce a fost scos cu forța din mașină: „Zbiera și era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul!”

Next Story

(Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov”