(Video) Făgărășeanul Ionel Ganea îi acuză pe polițiști de abuz, după ce a fost scos cu forța din mașină: „Zbiera și era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul!”

Last Updated on martie 25, 2024 (Video) Făgărășeanul Ionel Ganea îi acuză pe polițiști de abuz, după ce a fost scos cu forța din mașină: „Zbiera și era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul!” 1

Făgărășeanul Ionel Ganea a luat parte la incident neplăcut vineri seară, înaintea amicalului România – Irlanda de Nord (1-1).
Ionel Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei și cu permisul suspendat timp de 30 de zile, vineri seară, pentru că a refuzat să oprească mașina la solicitarea polițiștilor rutieri aflați în zona Arenei Naționale.

După ce a fost urcat în mașina Poliției și dus la secție, fostul internațional s-a întors la stadion, a asistat la amicalul „tricolorilor” cu Irlanda de Nord (1-1), însă a plecat înaintea fluierului final, fără să ofere vreo declarație cu privire la incident.
Sâmbătă, însă, a oferit pentru GSP.RO varianta sa cu privire la cele întâmplate la Arena Națională și mai ales motivul de la care a pornit totul.

Veneam de la Făgăraș, nu făceam atâta drum să mă cert cu lumea. Dar agentul îmi tot spunea că în trafic el decide, că nu poate să greșească.
Când țipa să calc frâna, i-am zis așa, în glumă: «Dar nu era normal să o spui frumos, nu pe tonul ăsta?». Atunci a luat foc, era agitat și m-a pus să trag pe dreapta, să-mi ia carnetul”, a povestit Ganezul, care a decis să depună o contestație, deși a semnat procesul verbal de contravenție.

Fostul internațional a ținut să puncteze: „O zice lumea despre mine că sunt nebun, când greșesc cu ceva îmi asum, dar de data asta chiar nu am fost vinovat! Agentul striga la mine, nici nu s-a prezentat.
Nu voia să-mi spună nici motivul pentru care mi-a luat permisul, n-a ținut cont că în mașină era și un copil. Copilul s-a speriat, a început să plângă. La secție nu a fost nicio problemă, am stat mai mult în parcare”.

Ce a spus soția lui Ionel Ganea despre incident
Soția „Ganezului”, Monica, a explicat că situația a escaladat după ce polițiștii i-au cerut antrenorului să oprească mașina și să iasă din parcare: „Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână».
Ionel le-a zis: «Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”.

Ionel Ganea îi acuză pe polițiști de abuz, într-o declarație prosport.ro, și transmite că-i va acționa în instanță pe agenții care au intervenit cu exces de zel. Făgărășeanul afirmă că polițiștii nu au ținut cont că în mașină se afla copilul său, care s-ar fi speriat foarte tare și ar fi început să plângă.

Înainte de intrare am fost solicitat de un om de ordine să arăt biletul pentru parcare, în timp ce am prezentat acest bilet, domnul polițist zbiera în mod repetat: ‘calcă frâna, calcă frâna!’ Fără niciun motiv, pentru că mașina staționa, iar eu nu aveam cum să arăt acel bilet din mers. Precizez că în acest interval nu am auzit avertizările sonore ale poliției, nu aveam muzica pornită în mașină, iar din acest motiv consider că nu au fost date avertizări sonore.

L-am rugat să vorbească, să se adreseze frumos, iar din această cauză cred că s-a simțit ofensat. Mi-a spus să trag mașina pe dreapta, că-mi ia permisul! Trebuie să precizez că nu s-a prezentat, nu mi-a cerut civilizat actele – zbiera și era foarte agitat și îmi tot repeta că-mi ia permisul! […] Consider ca domnul comisar Pintianu și domnul Ciochină au vrut să se remarce și au făcut abuz în serviciu! Pentru asta o să mă adresez justiției. Vreau să mai spun că am citit comunicatul lor și consider că nu e conform cu realitatea.

Asemenea comportament la un polițist care are pe el haina statului român este inacceptabil, ministrul Predoiu nu poate să accepte asemenea oameni, dacă nu face lumină în acest caz, ar trebui să își dea demisia. Este o abatere foarte gravă din partea lor, nu am omorât pe nimeni, am fost calm, civilizat și repet, de fiecare dată, dacă am greșit, am recunoscut, acum nu am pic de vină”, a declarat Ionel Ganea pentru prosport.ro.

Previous Story

Un avion TAROM a fost lovit de fulger la decolare. Ce spune compania

Next Story

Cristian Gațu, divorț după 53 de ani căsnicie! El spune că nu mai suportă cicălelile nevestei. Ea spune că l-a prins cu amanta. Ce despăgubiri uriașe cere soția