(Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn

Last Updated on martie 25, 2024 (Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn 1

Un autoturism s-a răsturnat în această după-amiază, după ora 16.00, pe b-dul Saturn din municipiul Brașov. În urma accidentului a rezultat o victimă, conștientă, potrivit informațiilor transmise de ISU Brașov, scrie Biz Brasov.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospeciala cu apă și spumă. Se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimei și pentru asigurarea măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, au precizat reprezentanții ISU Brașov, conform mytex.ro.
FOTO Un autoturism înmatriculat în Harghita s-a răsturnat pe B-dul Saturn din Brașov.

Șoferul primește îngrijiri medicale.

(Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn 2

(Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn 3

Accident Făgăraș. Șoferul care a provocat accidentul de lângă stadion obținuse permisul de numai două luni
Un accident rutier a avut loc pe Șoseaua Combinatului, în proximitatea stadionului municipal, vineri seară, în jurul orei 21:50.

O ambulanță SMURD și o autospecială de stingere a incendiilor au intervenit preventiv la locul evenimentului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Șoferul autoturismului are 19 ani și obținuse permisul de conducere în urmă cu numai două luni, după mai multe încercări.

(Foto) Accident Brașov. Un autoturism s-a răsturnat pe B-dul Saturn 4

A avut loc un accident rutier soldat cu avarii. În incident a fost implicat un singur autoturism al cărui conducător auto, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a vehiculului, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp. Accidentul rutier a fost protocolat ca tamponare, întrucât au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto obținuse permisul de conducere de apoximativ două luni și nu se afla sub influența alcoolului”, a declarat, pentru Bună Ziua Făgăraș, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Daniel Zontea.

Previous Story

(Video) Mireasă surprinsă pe pârtiile din Poiana Braşov. În rochia de la nuntă, dar pe schiuri şi cu clăpari în picioare. „Suntem amândoi braşoveni şi ne doream să facem aceste poze în Poiana Braşov”

Next Story

Brașoveanul Ion Țiriac, donație pentru sportul de masă din Brașov. „Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână”