(Video) Maşină ruptă în două, în urma unui accident grav. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit

Last Updated on martie 20, 2024 (Video) Maşină ruptă în două, în urma unui accident grav. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit 1

O mașină s-a rupt în două, după ce un tânăr șofer a intrat cu viteza într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului.Doar o minune a făcut ca bărbatul să iasă pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit.
Din fericire, acesta era singur in mașină. Martorii spun că tânărul şofer s-ar fi luat la întrecere cu o altă mașină și nu ar mai fi apucat să se redreseze într-o curbă.

Un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi, în jurul orei 23, în Oradea. Un tânăr şofer a intrat cu viteză într-un stâlp. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a rupt în două, scrie Antena 3.
Pe imaginile surprinse de camera de bord a unei alte mașini care a trecut prin zonă imediat după impact, se vede cum șoferul iese din mașină și în doar câteva secunde apare și un echipaj de poliție.

Tânărul a fost dus la spital pentru investigații, iar circulația a fost blocată pentru mai bine de o oră. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.

(Video) Maşină ruptă în două, în urma unui accident grav. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit 2 (Video) Maşină ruptă în două, în urma unui accident grav. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit 3

Șoferul mașinii s-ar fi deplasat cu cel puțin 130 km/h, potrivit unor martori la accident. Traficul a fost blocat pentru aproximativ o oră în zonă. Angajații RER au sosit la fața locului cu două utilaje pentru a curăța carosabilul de motorină, ulei dar și resturile mașinii care au fost împrăștiate pe o distanță de circa 50 de metri, scrie ebihoreanul.ro.

Într-o înregistrare video realizată cu camera de bord de către un şofer imediat după accident și postată pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea se vede că un tânăr iese din maşină, ameţit din pricina impactului, dar şi faptul că un echipaj de poliţie ajunge rapid la locul evenimentului.

Cinci răniți, după un accident grav în Mureș. O mașină s-a răsturnat în șanț, după ce s-a izbit violent cu un Mercedes. Una dintre victime, în stare gravă
Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs, marţi după-amiază, pe DN 13 în judeţul Mureş. Două autoturisme s-au ciocnit violent, unul dintre ele răsturnându-se. Una dintre victime este în stare gravă, potrivit Observator Tv.

(Video) Maşină ruptă în două, în urma unui accident grav. Șoferul a ieșit pe propriile picioare din autoturism, vizibil amețit 4

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Potrivit ISU Mureş, patru dintre victime au fost încadrate în categoria cod verde. A cincea victimă, o femeie, are leziuni grave, fiind încadrată în categoria cod roşu medical.

La locul accidentului se află echipaje din cadrul Detaşamentului Sighişoara, un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş, precum şi elicopterul SMURD.

Previous Story

Brașov. A fost prins hoțul care a furat defibrilatorul din Piața Sfatului. „A fost sustras un defibrilator portabil, destinat utilizării publice în cazul persoanelor aflate în situații de risc”

Next Story

(Video) O mie de muncitori lucrează la lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești, gata în proporție de peste 63 la sută. În schimb, Autostrada Brașov-Comarnic ar putea fi gata în 2030, „undeva pe acolo”