(Video) Elev scos în cătușe de la ore după ce a lovit-o pe dirigintă cu pumnii şi picioarele. Directoare: „Mă sperie pe mine, că sunt atâţi alţi copii în şcoală şi care mă sperie. Mă întreb: mâine când va reveni la şcoală cum va fi?”

Last Updated on martie 12, 2024 (Video) Elev scos în cătușe de la ore după ce a lovit-o pe dirigintă cu pumnii şi picioarele. Directoare: „Mă sperie pe mine, că sunt atâţi alţi copii în şcoală şi care mă sperie. Mă întreb: mâine când va reveni la şcoală cum va fi?” 1

Scene ireale filmate într-o şcoală din România. Un elev de 15 ani a fost încătuşat de poliţişti după ce a făcut ravagii în sala de clasă: a fumat, a jignit profesorii şi s-a urcat pe un dulap. După ce a fost dus la secţie şi amendat, s-a întors la şcoală, unde a luat-o la bătaie pe dirigintă. Incidentul s-a intamplat în timp ce ministrul Educaţiei promitea, într o altă parte a ţării, măsuri pentru oprirea violenţei în şcoli.

Poliţiştii au fost chemaţi să oprească un scandal-monstru petrecut la cea mai prestigioasă şcoală din Târgu Mureş – Colegiul Naţional Alexandru Papiu Ilarian. Elevul de clasa a VIII pe care profesorii nu reuşesc să-l ţină sub control este scos in cătuşe din şcoală, scrie Observator Tv.
Profesoară: Regulile trebuie respectate.
Elev: Dar ce se întâmplă dacă nu le respect?

Elevul a început să creeze haos în timpul orei de fizică
Mai întâi se urcă pe un dulap din laborator de unde o înjură pe profesoară şi îi arată scene obscene. Continuă să îşi bată joc de ea, o înjură şi îi răspunde acid de fiecare dată.
Elev: Nu mai ţineţi partea, dacă nu aţi văzut.
Profesoară: Nu ţin partea nimănui, eu ţin partea elevilor disciplinaţi.
Elev: Eu nu ţin partea nimănui, că mă doare fix în ****

La un moment dat deschide fereastra şi îşi aprinde o ţigară. Colegii lui asistă amuzaţi la scenă.
Alt elev: Îşi aprinde ţigara. Şi-a aprins ţigara.
Elev: Te rog frumos aici nu se aprinde ţigara. S-a aprins!
Alti profesori sar în ajutorul colegei lor. Când a văzut că tânărul nu se potoleşte, şi devine din ce în ce mai agresiv diriginta pune mâna pe telefon şi sună la 112.
Alt elev: I-au pus cătuşele. Ăla se crede în filme.

IPJ Mureş: Faţă de tânăr a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 de lei.
În loc să îl potolească, amenda mai rău l-a enervat
După ce a fost lăsat liber, adolescentul s-a întors la şcoală şi şi-a atacat diriginta cu pumnii şi picioarele, de faţă cu mama lui.

Paula Maria Dărăban – Inspector Şcolar Mureş: După o oră a revenit la liceu. Iar pe holuri a întâlnit-o pe doamna dirigintă, iar copilul a avut o ieşire nepotrivită şi a lovit-o pe doamna profesoară. Un copil mediu, probleme de disciplină au fost semnalate în timpul anului şcolar. Există o comisie de disciplină unde a mai fost anchetat.

Directarea colegiului recunoaşte că elevul violent face legea în şcoală. Ba chiar se teme pentru ziua de maine.
Ligia Someșan, director Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian: Copilul a fost violent, lovind-o cu piciorul în burtă şi cu pumnul cu inele în cap. Este o situaţie care te sperie, care îi sperie pe colegii profesori, care mă sperie pe mine, că sunt atâţi alţi copii în şcoală şi care mă sperie. Mă întreb: mâine când va reveni la şcoală cum va fi? Este o realitate a învăţământului românesc.

Elevul din clasa a VIII-a de la Colegiul Naţional “Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, care a făcut gesturi obscene la ore, iar apoi şi-a agresat diriginta a fost reţinut, luni seara, de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară şi în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea executării măsurii. Precizăm faptul că tânărul a fost testat cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise, rezultatul fiind negativ”, a arătat, luni seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, conform Stirile Pro Tv.

Video de la min 2:22

Previous Story

Brașov. Pacienți salvați printr-o premieră medicală la Spitalul Județean. „Pacienții sunt bine și sperăm că vor avea o recuperare rapidă, iar în câteva zile vor putea merge acasă”

Next Story

Două braşovence participă la „Insula de 1 milion”, cel mai nou show de la Kanal D. Cine sunt Alexandra și Sindy