Două braşovence participă la „Insula de 1 milion”, cel mai nou show de la Kanal D. Cine sunt Alexandra și Sindy

Last Updated on martie 12, 2024 Două braşovence participă la „Insula de 1 milion”, cel mai nou show de la Kanal D. Cine sunt Alexandra și Sindy 1

Începând de sâmbătă, 16 martie, Kanal D vă invită să urmăriți cel mai îndrăzneț și captivant reality adventure- “Insula de 1 milion”. Cel mai amplu experiment social televizat va începe la ora 21:00 și va fi difuzat de trei ori pe săptămână: sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00. Între concurenții primului sezon de la „Insula de 1 milion” se află şi două braşovence.

Alexandra (Alexandra Georgiana Maticiuc) are 19 ani, este originară din Brașov și este studentă la Plymouth University, specializarea Fizioterapie, în Anglia, unde trăiește de 8 ani. Visul din copilărie a fost să devină campioană olimpică la înot și să câștige o modalie pentru România, însă o serie de accidentări au pus capăt acestui vis. Are în palmares o medalie de argint obținută în 2023 la Campionatul Național de Natație din România. S-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a le demonstra celor din jur că este puternică. Prin participarea la “Insula de 1 milion” speră să pună bazele unei clinici de fizioterapie în România și Anglia, de asemenea, își dorește și să își ajute părinții în Anglia, scrie brasov.net.

Sindy (Szidonia Szasz) cum este cunoscută publicului Kanal D după ce a fost în cel de-al doilea sezon “Survivor”, difuzat de Kanal D. Are 29 de ani și este originară din Brașov. Este tehnician maseur, profesie pe care o practică de 9 ani. S-a înscris în competiția “Insula de 1 milion” pentru că îi place să simtă adrenalina competiției. Își dorește să ajungă cât mai departe în show-ul “Insula de 1 milion”. Cu banii câștigați vrea să își construiască o pensiune.

Cosmin Cernat, primul secret de la ”Insula de 1 milion”: „Dacă pățești ceva, poți da brățara cui vrei”
Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură ”Insula de 1 milion”, dezvăluie amănunte despre show-ul care începe pe 16 martie la Kanal D, chiar înainte de plecarea lui în Republica Dominicană. Cornelia Ionescu și Alex Nedelcu, la ”Secretele Insulei de 1 milion”, află de la moderator mai multe despre competiție și despre concurenți.

Într-un interviu exclusiv, la „Secretele Insulei de 1 milion”, Cosmin Cernat a povestit câte puțin din culisele aventurii și a dezvăluit ce pot face concurenții cu brățara de la mână.
Este un experiment social, o întrecere individuală, sunt 50 de oameni, miza este imensă. Cred că o să fie momente frumoase, mișto, dar și unele destul de urâte. Vor fi concurenți care vor avea 18 și unii peste 60 de ani, personalități diferite, dar cu șanse egale.

Vom vedea și situații în care oamenii se vor vinde unii pe alții. Dacă pățești ceva, poți da brățara cui vrei tu. E un alt nivel. Prietenia va conta. Nu mă voi băga la nicio probă, dar le voi fi alături concurenților, că nu o să le fie simplu. La început e entuziasmul ăla, după care scade totul. E un joc mult mai strategic și devine interesant pentru că este o întrecere individuală. Trebuie să îți faci o strategie de la început, poți să te trezești că rămâi fără brățară și pleci acasă.

Îmi e greu să cred că poți să te antrenezi pentru o astfel de competiție. Unii dintre ei sunt convins că vor încerca să păcălească la început cu o imagine. Recomandarea mea e să fiți așa cum sunteți. Oamenii se vor regăsi în concurenți.”, a dezvăluit Cosmin Cernat, la „Secretele Insulei de 1 milion”, conform wowbiz.ro.

Previous Story

(Video) Elev scos în cătușe de la ore după ce a lovit-o pe dirigintă cu pumnii şi picioarele. Directoare: „Mă sperie pe mine, că sunt atâţi alţi copii în şcoală şi care mă sperie. Mă întreb: mâine când va reveni la şcoală cum va fi?”

Next Story

Brașov. Trei copii și un adult, răniți într-un incendiu. A fost solicitat elicopter SMURD