(Video) Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, băiețelul de doar 2 ani dispărut. „Știrea pe care am primit-o fix în plex de la soacra mea. Dacă vi se pare că a fost frig azi noapte sau azi dimineață, gândiți-vă că băiețelul de doi ani și ceva a rezistat singur, în pădure, 25 de ore, dintre care o noapte în care a fost și lapoviță. Mie mi se pare că e un miracol”

Last Updated on martie 19, 2024 (Video) Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, băiețelul de doar 2 ani dispărut. „Știrea pe care am primit-o fix în plex de la soacra mea. Dacă vi se pare că a fost frig azi noapte sau azi dimineață, gândiți-vă că băiețelul de doi ani și ceva a rezistat singur, în pădure, 25 de ore, dintre care o noapte în care a fost și lapoviță. Mie mi se pare că e un miracol” 1

Radu Ayan, băiețelul de 2 ani, a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, într-o pădure. Cazul copilului a ajuns și la Dani Oțil, căci soacra lui stă în aceeași localitate.
Dani Oțil a privit acest caz și din perspeciva de părinte, având un băiețel aproape de vârsta lui Radu Ayan.

Eu de ieri nu mă pot concentra foarte tare, pentru că știrea pe care am primit-o fix în plex de la soacra mea, când am intrat pe ușă. Soacra mea e de la Tudora, de lângă Botoșani, unde s-a întâmplat situația cu copilul.
Dacă vi se pare că a fost frig azi noapte sau azi dimineață, gândiți-vă că băiețelul de doi ani și ceva a rezistat singur, în pădure, 25 de ore, dintre care o noapte în care a fost și lapoviță. Mie mi se pare că e un miracol. Ieri vestea a fost primită ca un miracol de toți locuitorii”, a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani, citat de spynews.ro.

Ce a declarat mama băiatului, când acesta a fost găsit
Mama lui Radu Ayan a trăit clipe de coșmar timp de o zi întreagă, când a aflat că băiețelul ei a plecat de acasă și nimeni nu îl mai găsește.
Vreau să mulțumesc la Emergency alert, primarului comunei, localnicilor, poliției, poliției de frontieră, jandarmilor, pompierilor SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viață, o echipă nemaipomenit de organizată. Sunteți „the best team” și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc că sunt român! O mobilizare extraordinară”, a scris mama lui Radu Ayan, pe Facebook.

Tatăl său a fost anunțat și s-a deplasat imediat la fața locului. Bărbatul a fost extrem de fericit să își revadă copilul și a ținut neapărat să transmită un mesaj pentru toți cei care s-au implicat în procesul de căutare al micuțului.

Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam.
De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, a transmis tatăl lui Radu Ayan, potrivit Observator.

După ce petrecuse o noapte de unul singur, în pădure, micuţul era speriat. Unul dintre salvatori a povestit cum s-a petrecut totul, dar şi cum s-au simţit oamenii legii când i-au auzit vocea.
Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?
Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.

Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?
Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.
Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?
Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic… I-am auzit vocea.

Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?
Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure.”, a spus unul dintre salvatorii băiețelului, scrie observatornews.ro.

Previous Story

(Video) Tânăra din Brașov electrocutată pe tren ar urma să fie transferată în Belgia. Are arsuri pe mai bine de jumătate din corp

Next Story

Brașov. A murit cardiologul Radu Iulian Popeia