Brașov. A murit cardiologul Radu Iulian Popeia

Last Updated on martie 19, 2024 Brașov. A murit cardiologul Radu Iulian Popeia 1

A murit cardiologul Radu Iulian Popeia. MedLife anunţă cu profund regret vestea încetării din viaţă a celui care a fost dr. Radu Iulian Popeia, medic primar cardiolog şi unul dintre fondatorii Policlinicii de Diagnostic Rapid (acum MedLife PDR Braşov), scrie bzb.ro.

Dr. Popeia și-a dedicat peste 40 de ani din viață profesiei de medic. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Dr. Popeia și-a început activitatea în București, la Spitalul Universitar de Urgență și a continuat la Brașov, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență.
În toată perioada în care a făcut parte din echipa MedLife PDR Brașov, Dr. Popeia a fost un exemplu de profesionalism pentru colegii și prietenii săi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei în aceste clipe grele!”, au transmis reprezentanții MedLife Brașov pe Facebook, conform mytex.ro.

„Un om deosebit. A pus bazele si Facultatii de Medicina din Brasov. Multumim din suflet pentru toata contributia dumneavoastra in aceasta viata. Drum lin spre stele. 🙏🙏🙏/ Dumnezeu să-l odihnească în pace ”

Previous Story

(Video) Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, băiețelul de doar 2 ani dispărut. „Știrea pe care am primit-o fix în plex de la soacra mea. Dacă vi se pare că a fost frig azi noapte sau azi dimineață, gândiți-vă că băiețelul de doi ani și ceva a rezistat singur, în pădure, 25 de ore, dintre care o noapte în care a fost și lapoviță. Mie mi se pare că e un miracol”

Next Story

Brașovul va fi survolat de avioane militare timp de 4 zile