(Video) Cum l-au găsit poliţiştii pe Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut. A stat o noapte întreagă singur, în pădure. „A avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus”

Last Updated on martie 18, 2024 (Video) Cum l-au găsit poliţiştii pe Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut. A stat o noapte întreagă singur, în pădure. „A avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus” 1

Copilul de doi ani dispărut duminică în preajma comunei Tudora, județul Botoșani, a fost găsit în viață după 24 de ore de căutări. Era în apropierea unui schit, singur, lângă un copac, la 3 kilometri de locul din care a plecat. O patrulă a poliției care l-a zărit, a chemat imediat ambulanța și băiețelul a fost dus la Spitalul din Botoșani. De duminică după-amiază, de când a dispărut, sute de oameni l-au căutat în zona respectivă, împădurită și greu de străbătut.

Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat”, anunță IPJ Botoșani, scrie Observator Tv.
Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?
Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.
Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?
Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.

Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?
Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic… I-am auzit vocea.
Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?
Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure.
Micuţul a fost preluat de polițiști și va fi dus la spital pentru analizarea stării de sănătate.

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit. Era căutat de atunci de forțe impresionante.
Duminică, la căutări au participat peste 100 de forţe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliţiei de Frontieră. De asemenea, au fost utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

Bunica băiatului: „Când am ieșit după mai bine de jumătate de oră, îl caut și într-o parte și în alta. A plecat”.
Delia Neniscu, purtător de cuvânt, IPJ Botoșani: „Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate.”

Mama copilului și tatăl lui s-au întors în țară, luni dimineață, din Marea Britanie, unde lucrează. Amândoi s-au rugat ca fiul lor să fie găsit cât mai repede, nevătămat, anunță Stirile Pro Tv.

Previous Story

În teste la Braşov: „priza la stâlp” pentru mașinile electrice. Gratuit 6 luni

Next Story

Răspunsul Dan Air: „Spre regret, deocamdată, nu avem planuri de revenire la Aeroportul Brașov”