Video Brașov. Drogat?! Un tânăr „ne-a prezentat poziţia stând pe mașină în mers”. Ce spune Poliția

Last Updated on martie 28, 2024 Video Brașov. Drogat?! Un tânăr „ne-a prezentat poziţia stând pe mașină în mers”. Ce spune Poliția 1

Incident grav surprins în trafic în Brașov. Un tânăr a fost filmat în timp ce „atârna” pe portiera mașinii care era în trafic. Incidentul a avut loc pe bulevardul Saturn, în zona Sălii Sporturilor.

Un participat la trafic, deloc încântat de spectacol, a trimis imaginile la Poliție, iar un echipaj de Poliție Rutieră l-a reperat și sancționat pe „teribilist” în doar câteva minute de la sesizare, scrie Biz Brasov.

Pentru că nu ne dorim astfel de momente artistice pe străzile noastre, celor tentați să încerce același „experiment”, le putem recomanda un parc de aventură. Așadar, respectați regulile de circulație, rămâneti fixati în centura de siguranța și lăsați deoparte teatrul de stradă”, au transmis polițiștii brașoveni, conform brasov.net.

Poliția Locală Brașov a dispus ridicarea altor zeci de mașini parcate pe trotuar sau pe treceri de pietoni din oraș
Polițiștii locali brașoveni au aplicat 448 sancțiuni contravenționale în cuantum de 197.982 lei, săptămâna trecută. Peste 35% dintre acestea, respectiv 168 de sancțiuni în cuantum de 66.322 lei, au fost aplicate în weekend, scrie mytex.ro.

Totodată, polițiștii locali au legitimat 1.126 de persoane și au preluat și soluționat 243 de sesizări telefonice. Cele mai multe apeluri au fost în continuare referitoare la autoturisme parcate/staționate neregulamentar pe domeniul public, ocuparea locurilor de parcare de reședință sau destinate persoanelor cu dizabilități, blocare acces și tulburarea liniștii publice.
În perioada analizată, lucrătorii structurilor de ordine publică din cadrul instituției au aplicat 252 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 103.792 lei.

„De asemenea, polițiștii locali au desfășurat acțiuni specifice în zonele piețelor agroalimentare în vederea combaterii fenomenului cerșetoriei și depistarea și sancționarea celor ce încalcă prevederile legale în vigoare privind organizarea comerțului în piețele publice ale Municipiului Brașov și utilizarea temporară a locurilor publice aparținând domeniului public al Municipiului Brașov.

În conformitate cu HCL nr. 928/2022 privind adoptarea unor măsuri de administrare a locurilor publice din Municipiul Brașov, precum și de stabilire și sancționare a unor fapte ce constituie contravenții, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.375 lei și au fost ridicate în vederea confiscării peste 80 de kg de produse agroalimentare perisabile”, se arată în bilanț.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier – Ridicări Auto au aplicat 196 de sancțiuni contravenționale, cu 440 puncte de penalizare, în cuantum de 94.190 lei, pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice, ale HCL nr. 243/2005(R) privind aprobarea Regulamentului privind eliberarea şi folosirea permiselor de Liberă Trecere pentru circulația pe străzile din Municipiul Brașov și ale HCL nr. 927/2006(R) pentru aprobarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reședință amenajate în Municipiul Brașov.

Previous Story

(Video) O femeie și-a aruncat pisica de la etajul 3, sătulă să mai aibă grijă de ea. „Am aruncat-o pe geam de la bucătărie”

Next Story

Brașov. Fântânile arteziene din Brașov vor fi pornite mult mai devreme anul acesta. „Având în vedere că se anunță temperaturi ridicate, în perioada următoare vom face toate lucrările necesare de punere în funcțiune a cișmelelor și a fântânilor arteziene”