Video Brașov. Cum arată garajul pe care proprietarul cere 25.000 de euro, cât o garsonieră. Telefonul îi sună fără încetare. „Cineva mi-a făcut o ofertă chiar mai bună: închiriere pe 10 ani cu chiria plătită anticipat”

Last Updated on martie 29, 2024 Video Brașov. Cum arată garajul pe care proprietarul cere 25.000 de euro, cât o garsonieră. Telefonul îi sună fără încetare. „Cineva mi-a făcut o ofertă chiar mai bună: închiriere pe 10 ani cu chiria plătită anticipat” 1

Garaj la preţul unei garsoniere. Un anunţ imobiliar din Braşov a ajuns viral pe internet: un proprietar cere 25.000 de euro pentru un garaj de 22 de metri pătraţi, construit din lemn. Glumele pe seama preţului nu l-au intimidat: omul spune că telefonul îi sună întruna şi are deja oferte tentante.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată garajul scos la vânzare pentru 25.000 de euro. Este construit din lemn în curtea unei vile şi totuşi este înconjurat de blocuri. Sunt 6 scări, aproximativ 230 de apartamente, suntem într-o zonă bună cu puţin locuri de parcare

“E inclusă și mașina în preț?”
“Eu zic să nu-l dai sub 3000 de euro metrul pătrat”.
“Vreau şi eu trei, vă rog”.
Sunt câteva dintre comentariile ironice, la anunțul de vânzare postat online. Reacţiile de nedumerire rămân şi în offline.
Bărbat: Un singur garaj 25.000 de euro? Păi luăm aproape o garsonieră.

Femeie: Pentru preţurile care sunt acum, mie chiar mi se pare exagerat.
Bărbat: E din tablă sau din ce e făcut acolo, e făcut de ani de zile.

O garsonieră în zonă porneşte de la 30.000 de euro
Preţurile pentru o garsonieră în zonă încep de la 30.000 de euro. Marian, proprietarul garajului, a decis preţul de vânzare după ce s-a consultat cu un agent imobiliar. Chiar dacă, iniţial, a fost neîncrezător, acum ştie că a decis corect: spune că telefonul îi sună fără încetare.

Marian Panait, proprietar garaj: Sunt în discuţii cu două persoane şi mai vrea cineva din Timişoara care mi-a făcut o ofertă chiar mai bună: închiriere pe 10 ani cu chiria plătită anticipat.
Proprietatea este intabulată, are 22 de metri pătraţi şi se mai poate extinde. Unii clienţi au spus chiar că vor atât de mult să locuiască în zonă, încât se gândesc să-şi facă locuinţă permanentă aici. Au şi utilităţile la poartă.

Braşovul, în topul oraşelor cu cele mai mari preţuri la imobiliare
Marian Panait, proprietar garaj: Am avut două, trei familii din Braşov care voiau să-l cumpere ca să-l transforme în garsonieră fiindcă e o criză pe piaţa imobiliară.
Andreea Toderică, consultant imobiliar: Pe zonele noi, la blocurile rezidenţiale, o parcare subterană se poate vinde de la 5.500 de euro, iar o parcare terană poate să ajungă până la 20.000, 25.000 de euro.

Braşovul este în topul oraşelor cu cele mai mari preţuri la imobiliare, după Cluj Napoca. Prețul mediu cerut la vânzare a ajuns la aproximativ 1.620 de euro, pe metrul pătrat util.

Dacă cumva preţul vi se pare mare, reţineţi vă rog faptul (verificabil de altfel) că în Braşov spaţiul construibil (a se citi spatiu intabulat, cu autorizaţie valabilă de construcţie) şi nu neapărat central, ca în cazul de faţă, pleacă de la 1.600-1.700 euro mp şi se opreşte undeva un pic peste 3.000 de euro”, a spus proprietarul, potrivit bzb.ro.

Previous Story

(Video) Iustin, băieţelul de 8 ani care a uimit o lume întreagă. Face calcule în minte mai repede decât un calculator: e campion la aritmetică mentală. „Eu fac calculele în cel mult 10 secunde. Pe mine m-a motivat sora mea şi m-a învăţat cum să le fac atât de rapid”

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov anunță că va avea 1 milion de pasageri în 2025. Aeroportul din Brașov a devenit port aerian NATO. Militarii scutesc 10 ore de drum. „Obiectivul nostru este ca să primim aici, la Aeroportul din Brașov, întreaga escadrilă a forței Aigle”