(Video) Americani uimiți de Brașov. „Bun venit în Brașov, tuturor! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș”

Last Updated on martie 16, 2024 (Video) Americani uimiți de Brașov. „Bun venit în Brașov, tuturor! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș” 1

Doi vloggeri americani veniți în vizită la Brașov spun că este posibil să fi descoperit cel mai frumos orășel din lume. Americanii au fost impresionați de arhitectură și de Piața Sfatului. Imaginile încep cu câteva cadre de la Turnul Negru, de unde Centrul Istoric al Brașovului se vede foarte bine.

Unul dintre cei doi călători o întreabă pe partenera sa dacă a meritat să urce până la turn, iar aceasta răspunde, fără ezitare: „Absolut! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș”, îi răspunde americanca.
De aici, cei doi vloggeri de peste Ocean au traversat Centrul Istoric și au ajuns pe Aleea de sub Tâmpa, unde au fost la fel de extaziați să vadă orașul din partea opusă.
Bun venit în Brașov, tuturor! Cred că este foarte posibil ca astăzi să fi găsit cel mai frumos orășel din lume. Suntem la doar două ore nord de București, în Transilvania și acesta este unul dintre cele mai populare orașe din România, așa că suntem nerăbdători să vedem despre ce este vorba”, spun cei doi, conform Adevarul.

Vloggerii Delightful Travellers au încercat să urce cu telecabina pe Tâmpa, însă fiind o zi de luni și extra sezon, aceasta nu funcționa, astfel că s-au mulțumit cu priveliștile de pe Aleea de sub Tâmpa. Plimbarea pe aici i-a făcut să obosească puțin, dar au remarcat literele de pe Muntele Tâmpa cu care este scris numele orașului.

Ei au remarcat că au două posibilități să urce până în vârf, însă cum telecabina nu funcționa și pe jos ar fi făcut 45 de minute, au renunțat, chiar dacă se gândeau că vor avea o priveliște minunată de la cei peste 960 de metri, cât este altitudinea vârfului care veghează asupra orașului.
Americanii nu au uitat să le transmită compatrioților, dar și celorlalți care îi urmăresc, că Transilvania este patria lui Dracula – cu referire la Castelul Bran, situat la doar câțiva kilometri de Brașov. Pentru că o ascensiune pe jos le-ar fi luat prea mult timp, au preferat să hoinărească prin oraș.

Au fost impresionați de arhitectură și de Piața Sfatului, de unde erau fericiți că pot vedea atât de bine Muntele Tâmpa și despre care spun că este o piață tipic europeană, deschisă, cu clădiri minunate și culori vii, plus o mulțime de cafenele și restaurante unde oamenii se bucură să petreacă un timp minunat.
Cei doi au căutat pe internet și așa au aflat că în zonă au fost realizate o mulțime de filme americane, ceea ce vloggerii consideră că este un omagiu adus Hollywood-ului, chiar din patria lui Dracula, scrie brasov.net.

Spectacol de dansuri tradiționale, duminică, la Brașov
Dansuri tradiționale grecești, vlahe, românești, săsești și chiar otomane, toate vor fi prezentate publicului brașovean, duminică, 17 martie de la ora 17, în cadrul unui spectacol ce va avea loc la Sala Patria.

(Video) Americani uimiți de Brașov. „Bun venit în Brașov, tuturor! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș” 2

Dansuri tradiționale grecești, vlahe, românești, săsești și chiar otomane, toate vor fi prezentate publicului brașovean, duminică, 17 martie de la ora 17, în cadrul unui spectacol ce va avea loc la Sala Patria.
Expoziția se dorește a fi o poveste ilustrată despre negustorii greci care secole de-a rândul au aprovizionat Transilvania cu mărfuri orientale prin mijlocirea pieței brașovene și care, în secolul al XVII-lea, s-au organizat în Compania grecească din Brașov”, scrie Radio Romania Brasov.

Previous Story

(Video) Urs filmat pe stradă. „Habitatul s-a restrâns, hibernarea nu mai există, mâncarea e la gunoi! Urșii vor ajunge precum câinii vagabonzi!”

Next Story

(Video) 27 000 de volți! Tânără din Brașov în stare gravă, după ce s-a urcat pe un tren, pentru un selfie. ”Uitați ce a rămas. Hainele arse. Cureaua”