(Video) Accident Brașov. O șoferiță beată a sărit cu mașina în râu. Martorii au salvat-o după ce au sunat la 112

Last Updated on martie 17, 2024 (Video) Accident Brașov. O șoferiță beată a sărit cu mașina în râu. Martorii au salvat-o după ce au sunat la 112 1

S-a urcat băută la volan şi a ajuns în râu! Este vorba despre o femeie din Săcele, judeţul Braşov, care, la puţin timp după miezul nopţii, şi din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu maşina în albia râului Timiș.

Martorii au sunat la 112, iar când salvatorii au ajuns la locul accidentului, au găsit-o pe femeie cu mai multe răni. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde poliţiştii i-au testat şi alcoolemia: 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, au arătat testele. Femeia este acum cercetată penal, scrie Observator Tv.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce o conducătoare auto testată pozitiv pentru consumul de alcool ar fi produs un accident rutier. Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, polițiştii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Timişului din municipiul Săcele, in zona Hanul Domnesc, ar fi avut loc un incident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism, scrie Biz Brasov.

În scurt timp, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat ca cele sesizate se confirma, autoturismul implicat în incident aflându-se în albia râului Timiş. Din primele cercetări a rezultat faptul că femeia care se afla la volan nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum şi astfel a pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara carosabilului.

Din cauza faptului că femeia a suferit leziuni corporale aceasta a fost transportată la o unitate medicală, unde a beneficiat de îngrijiri de specialitate. Cu această ocazie, femeia a fost testată de polițişti pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice, care vor stabili cu certitudine cantitatea de alcool consumată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi “vătămare corporală din culpă” iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

O şoferiţă în vârstă de 103 ani, prinsă noaptea la volan cu permisul expirat. Se ducea la o întâlnire cu prietenii
O italiancă în vârstă de 103 ani a fost prinsă conducând în toiul nopţii, fără asigurare şi cu un permis expirat, în timp ce se ducea la nişte prieteni, în apropiere de Ferrara (regiunea Emilia-Romagna). Ce a urmat este demn de povestit nepoților.
Era ora 1.00 (2.00, ora României), în noaptea de duminică spre luni, când Carabinierii au primit un apel telefonic care semnala un vehicul care gonea periculos în centrul Bondeno, un orăşel cu 13.000 de locuitori în Emilia-Romagna, relatează AFP, citată de Libertatea.

Patrula trimisă de Carabinieri la faţa locului a găsit vehiculul respectiv. ”Surpriza le-a fost mare când au descoperit anul naşterii şoferiţei: 1920, adică are vârsta de peste 103 ani, dar este în continuare capabilă să urce în maşină şi să conducă la Bondeno, pentru a se întâlni cu prieteni”, se arată în comunicatul poliției italiene.

Având în vedere ora târzie, centenara Giuseppina Molinari, alintată Giose, care locuieşte în regiune şi care circula cu un permis de conducere expirat de doi ani, ”era dezorientată şi continua să străbată aceleaşi străzi”, potrivit Carabinierilor.
“Adesso uso la bici, ma voglio prendere un motorino, per non rinunciare alla mia indipendenza”. È lo spirito di Giuseppina Molinari, 103 anni, che vive a Vigarano Pieve (FE) rimasta senza auto da quando è stata fermata di notte dai carabinieri con la patente scaduta #IoSeguoTgr pic.twitter.com/hkujwVVETd

— Tgr Rai ER (@TgrRaiER) March 13, 2024

Șoferița de 103 ani nu se lasă: ”Îmi voi cumpăra o Vespa”
În Italia, începând de la vârsta de 80 de ani, şoferii sunt obligaţi să efectueze o vizită medicală din doi în doi ani pentru a-şi prelungi permisul de conducere. Temerara pensionară a fost amendată şi condusă înapoi acasă, de către Carabinieri.

Însă ea nu s-a resemnat să stea acasă după această aventură. ”Îmi voi cumpăra o Vespa sau un scuter”, a declarat ea ziarului local „La Nuova Ferrara”.

Până atunci, centenara celibatară se va duce la cunoscuţi, cu bicicleta. Povestea dinamicei doamne a atras simpatia primarului Ferrarei Alan Fabbri, originar din Bondeno.
”Eu îi voi da lui Giose o medalie şi nu o amendă (…). Să ai o asemena forţă interioară nu este un lucru obişnuit şi îmi dă speranţe în privinţa propriei mele bătrâneţi”, a scris el pe Facebook.

Previous Story

(Video) 27 000 de volți! Tânără din Brașov în stare gravă, după ce s-a urcat pe un tren, pentru un selfie. ”Uitați ce a rămas. Hainele arse. Cureaua”

Next Story

Ion Țiriac face o investiție uriașă la Brașov. „Le voi construi un stadion de hochei similar, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă”