Ion Țiriac face o investiție uriașă la Brașov. „Le voi construi un stadion de hochei similar, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă”

Last Updated on martie 24, 2024 Ion Țiriac face o investiție uriașă la Brașov. „Le voi construi un stadion de hochei similar, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă" 1

Omul de afaceri brașovean Ion Țiriac a anunțat că va investi 10 milioane de euro în construirea de noi infrastructuri sportive dedicate tinerilor din Brașov. Investiția va include o arenă de hochei, o sală de judo și o sală de scrimă.

“Sunt în măsură să finalizez săptămâna aceasta un acord cu primăria Brașov“, a declarat Țiriac pentru GPS. “Le voi construi un stadion de hochei similar cu cel de la Otopeni, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă.”
Țiriac, investiție uriașă în Brașov
Am promis să le fac sală de judo, pentru că sunt buni la judo. Și, Covaliu, eu plătesc, dar el să-și facă culoarele de scrimă. Le fac… undeva între 8 și 10 milioane de euro”, a punctat afaceristul român, citat de Sport.ro.

Țiriac a explicat că preferă să investească în sportul juvenil din Brașov decât să se implice la Dinamo București. “Ce să facă Dinamo cu banii mei?”, a spus el. “Mai bine dau pentru copii treaba asta decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt.”
Investiția lui Țiriac ar putea oferi tinerilor din Brașov posibilitatea de a se antrena în condiții moderne și de a-și atinge potențialul maxim. Rămâne de văzut dacă investiția se va concretiza în cele din urmă.

Job-ul modest pe care Ion Țiriac l-a avut în tinerețe, când nu era miliardar
Ion Țiriac a acordat un interviu în care a vorbit despre job-ul modest pe care îl avea în tinerețe, atunci când nu era miliardar. Fostul jucător de tenis a subliniat că bogăția nu se măsoară în bani și chiar dacă nu a dat cu mătura, tot a muncit asiduu pentru ceea ce are în prezent.

Miliardarul Ion Țiriac a vorbit la podscatul lui Ovidiu Ioanițoaia despre averea sa și cum a ajuns să fie cine este astăzi. Celebrul om de afaceri a oferit declarații care s-au viralizat rapid.
„Toată lumea își măsoară averea în bani, ceea ce e absolut greșit după ce îi ai. Să nu măsori în bani după ce îi ai nu folosește la nimic”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Afaceristul amintește de sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru a prospera în afaceri. Cel mai mare regret al fostului jucător de tenis este că nu a petrecut mai mult timp cu familia și prietenii.
Mă uit la această cameră cu patru pereți, îmi spun ăștia că mâine o să mor, ce am făcut în viața asta? Mulți spun că am făcut mult de tot, încolo nu aș mai face la fel. Nu am avut timp destul pentru familie, nu am avut timp destul pentru prieteni. Și îmi spun că nici cămașa asta nu o iau cu mine mâine. Asta este rezultatul la toți, nu e macabru ce spun aici”, a precizat Ion Țiriac, conform Pro Sport.

Celebrul om de afaceri a făcut o declarație care i-a surprins pe mulți. El a spus că noțiunile de bogăție și sărăcie nu mai sunt de actualitate în zilele noastre deoarece nu a văzut oameni săraci. A lăsat de înțeles că doar cei care nu vor să muncească nu au nimic.
Bogăția, sărăcia, sunt niște noțiuni pe care în ziua de astăzi nu prea le avem. Eu oameni săraci încă nu am văzut. Cei care nu pot să pună mâna pe o mătură, aia e treaba lor.”, a mai zis miliardarul.

Lui Țiriac nu îi este rușine să vorbească despre începuturile sale și despre cum muncea cot la cot cu toată lumea înainte să ajungă miliardar. Acesta a avut un job modest și chiar dacă nu mătura, a pus mii de metri pătrați de mochetă la fiecare ediție de Cupa Davis, în perioada tinereții sale.

Am ajuns și eu… nu de la mătură, de la pus zeci de mii de metri pătrați de mochetă de fiecare dată când organizam o ediție de Cupa Davis și aveam și respectabila vârstă de 40 de ani. Cum le făceam eu, nu le făcea nimeni. Și dacă nu le făceam eu, nu ieșeau ca lumea’”, a mai adăugat Ion Țiriac.

Previous Story

(Video) Accident Brașov. O șoferiță beată a sărit cu mașina în râu. Martorii au salvat-o după ce au sunat la 112

Next Story

Angajare de vis la Pescobar! Patronul Taverna Racilor oferă 2.000 € lunar pentru a lucra de acasă. „Ce trebuie să faci?”