Angajare de vis la Pescobar! Patronul Taverna Racilor oferă 2.000 € lunar pentru a lucra de acasă. „Ce trebuie să faci?”

Last Updated on martie 23, 2024 Angajare de vis la Pescobar! Patronul Taverna Racilor oferă 2.000 € lunar pentru a lucra de acasă. „Ce trebuie să faci?” 1

Paul Nicolau, alias Pescobar, a lansat de curând o ofertă foarte tentată de angajare. El a transmis că își dorește să angajeze o persoană care poate lucra de acasă pentru un salariu de 2.000 de euro lunar. Pescobar a anunțat că este în căutarea unui specialist în rețelele de socializare. Locul de muncă este disponibil pentru o platformă pe care proprietarul de la Taverna Racilor a deschis-o recent. Candidații sunt încurajați să se alăture echipei, având posibilitatea de a lucra de acasă.

Paul Nicolau oferă persoanei care ocupă acest job 2.000 de euro lunar, însă trebuie să aibă abilități excelente de editare video și o prezență activă pe rețelele de socializare. Afaceristul le cere doritorilor să aibă minim 50.000 de urmăritori pe TikTok, informează cancan.ro.
„Video de angajare la fishodoor.ro! Ce trebuie să faci? Am nevoie de cineva care să gătească cu produsele fishtodoor, să editeze foarte bine filmulețe, o grămadă de filmulețe și să se mulțumească cu 2000 de euro pe lună că stă acasă și face video-uri pentru fishtodoor.

Dar, el trebuie să știe să editeze video foarte bine, să aibă cont de Instagram, Facebook și TikTok, dar să aibă măcar pe contul de TikTok cel puțin 50.000 de urmăritori. Doar așa se poate califica. Asta este oferta de muncă”, a anunțat Pescobar prin intermediul unui filmuleț pe TikTok.

Patronul de la Taverna Racilor a venit cu o veste bună și pentru toți clienții platformei. Din dorința de a face produsele sale cât mai accesibile, Pescobar a oferit 25% reducere tuturor persoanelor. Până acum, doar abonații beneficiau de această facilitate. „Am decis să renunț la abonament, voi liberaliza totul, și voi ieftini cu 25% toate produsele în site ca toată lumea să aibă acces fără a fi condiționat de abonamentul lunar! În momentul acesta sunt fix 22.349 de abonați lunari sau anuali, aceștia plătesc abonamente în proporție de 90% de 10 lei pe lună pentru a accesa la fiecare achiziție din site prețuri cu 25% reduse!

Toţi mi-au spus că sunt nebun pentru că renunț la un venit pasiv de aproximativ 40.000 de euro lunar, dar numai eu știu ce vreau de la afacerea mea și dacă iau astfel de decizii! Ofertele săptămânale nu vor mai fi diferențiale, ci vor fi pentru toți românii!”, a spus Paul Nicolau.

Pescobar vrea să deschidă o Tavernă a Racilor și la Brașov. „Brașov vin! Părerea mea de priceput este că ar fi o decizie bună să deschid și la Brașov o locație permanentă”

Angajare de vis la Pescobar! Patronul Taverna Racilor oferă 2.000 € lunar pentru a lucra de acasă. „Ce trebuie să faci?” 2

Antreprenorul Paul Nicolau, proprietarul „Tavernei Racilor”, cunoscut mai mult pentru scandaluri sau apariții mondene, a anunțat în ultimele zile că vrea să se extindă la Brașov și ar fi interesat să „găsească cea mai bună locație”.
Pescobar, pe numele său real, Paul Nicolau, este deținătorul cunoscutului restaurant Taverna Racilor. Situat în Herăstrău, restaurantul a fost închis anul trecut de către ANPC, după ce s-au găsit mai multe probleme.

În acest sens, el a anunțat pe Instagram, conform mytex.ro: „Brașov vin! Părerea mea de priceput este că ar fi o decizie bună să deschid și la Brașov o locație permanentă”.
Ideea deschiderii unui restaurant i-a venit în 2013, după ce și-a pierdut locul de muncă. La acel moment el era în căutarea unei idei de afaceri pentru a rezolva problema cu pierderea locului de muncă.

Paul Nicolau și-a inițiat afacerea de vânzare de raci în Piața Obor. Pe măsură ce afacerea sa a luat avânt, s-a extins la vânzarea de raci gătiți, chiar și în zona Poiana Brașov, și a obținut o primire favorabilă din partea oamenilor.
Decizia de a vinde raci i-a venit în urma unei amintiri cu tatăl său. În copilărie, acesta i-a adus un rac, scrie Biz Brasov.

Ulterior, Pescobar și-a extins operațiunile prin înființarea Tavernei Racilor în Herăstrău, angajând o forță de muncă mai numeroasă pentru a asigura succesul afacerii. Până în 2021, el a gestionat o echipă de 50 de angajați și a realizat o cifră de afaceri anuală medie între 1,5 și 2 milioane de euro.

 

Previous Story

Ion Țiriac face o investiție uriașă la Brașov. „Le voi construi un stadion de hochei similar, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă”

Next Story

Lufthansa anunță mai multe zboruri spre München. Câte trei curse în timpul săptămânii, în weekend câte două, de la Aeroportul Sibiu