Studentă la Medicină măcelărită cu 60 de lovituri de cuțit. Tatăl studentei ucise a presimţit tragedia şi a încercat să îl sune pe criminal. „Am presimţit, am simţit că ea nu este vie”

Last Updated on martie 26, 2024 Studentă la Medicină măcelărită cu 60 de lovituri de cuțit. Tatăl studentei ucise a presimţit tragedia şi a încercat să îl sune pe criminal. „Am presimţit, am simţit că ea nu este vie” 1

Andreea Morega, studenta la Medicină de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de Mirel, un coleg de 23 de ani, care ar fi devenit obsedat de ea. Suspectul a povestit în fața procurorilor cum a comis crima care a îngrozit o țară întreagă. Fata de 21 de ani avea în faţă o carieră strălucitoare, era studentă în anul I la Medicină. Destinul ei s-a frânt brusc, ucisă cu bestialitate de un individ cu care nici măcar nu avea o relaţie. Părinţii au presimţit nenorocirea.

Tatăl Andreei, conform Observator TV: La 11 am vorbit cu ea. Mi-a dat mesaj că îşi face bagajele şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în microbuz. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face, nu mi-a răspuns, am sunat-o. Am intrat la griji, eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată ce paşi făcea.
Disperat, tatăl a plecat după ea, de acasă din Gorj în Timişoara.
Tatăl Andreei: Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara. Am presimţit, am simţit că ea nu este vie.

De pe drum, a început să sune la toate spitalele din zonă să întrebe dacă s-a petrecut vreun accident. De la Poliţia Herculane a aflat, mai târziu, că au fost anunţaţi de o crimă în Timişoara şi că ar putea fi vorba de fiica lui. I-a sunat pe toţi apropiaţii fetei, inclusiv pe cel care o ucisese. Individul avea telefonul închis.
Momentul în care criminalul a fost ridicat
Tatăl Andreei: Ea voia să-i spună că nu vrea să aibă o relaţie cu el. Pe Andreea n-o mai învie, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă mai încălzeşte cu nimic.

Tatăl răstoarnă declaraţiile ucigaşului care a povestit în faţa anchetatorilor că avea o relaţie cu Andreea din decembrie, anul trecut. Mirel, nu era iubitul ei, ci doar un amic. Andreea era prietenă cu sora criminalului și așa a ajuns să-l cunoască și pe el, spune tatăl. Fata i-ar fi refuzat avansurile, iar individul a făcut o obsesie pentru ea. Surse Observator spun că studenta la medicină a fost măcelărită cu 60 de lovituri de cuţit, iar criminalul a fi folosit două cuţite.

Colegă: Am fost cu el în aceeaşi clasă, toate laboratoarele, am stat doi ani şi jumătate alături de asemenea persoană, un psihopat, nu poţi să faci aşa ceva, mai ales student la Medicină. Să sfârşeşti aşa mi se pare incredibil.

În faţa morgii din Timişoara, colegii de la medicină şi prietenii Andreei au venit cu flori şi candele. S-au rugat cu toţii într-o linişte apăsătoare.
Prietenă: O fire blândă, răbdătoare, mereu cu zâmbetul pe buze, care pur şi simplu era o lumină în lumea noastră.
Acasă, în Gorj, acolo unde rudele o aşteptau să vină în weekend, se fac acum pregătiri de înmormânatare.
Vecini: O fată deosebită, frumoasă, cuminte. Iubită de toată lumea. Fata nu scăpa de el, se tot ţinea de ea.
– O fată foarte liniştită şi foarte deşteaptă. Toată comuna, toţi copiii o plâng.

Între timp, au apărut imagini cu momentul în care criminalul este ridicat de la casa părinţilor din Pojejena şi încătuşat. În faţa lumii, Mirel Dragomir, student la medicină şi teologie, poza într-un tânăr credincios şi studios.
Popă: Tot timpul a fost alături de noi, venea şi cânta la strană. Nimănui nu i-a venit să creadă, a fost chiar un şoc.

Aflat acum in spatele gratiilor, individul a cerut să fie eliberat si cercetat în arest la domiciliu. Judecătorii i au respins cererea.
Andreea este din nefericire doar un caz din cele foarte multe de acest fel din România. Statisticile arată că în fiecare săptămână, o femeie este ucisă de cineva din familie sau din anturaj.

Tânărul de 23 de ani care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea, studenta din Timișoara, a povestit cum a comis crima
Andreea Morega, studenta la Medicină de 21 de ani din Timișoara a fost ucisă cu sânge rece de Mirel, un coleg de 23 de ani, care ar fi devenit obsedat de ea. Suspectul a povestit în fața procurorilor cum a comis crima care a îngrozit o țară întreagă.

Crima teribilă de la Timișoara. Mirel, suspectul de 23 de ani, a povestit cum a acționat
Tânăra s-a zbătut până în ultima clipă peentru viața ei, însă nu a avut nicio șansă în fața unui atac sălbatic cu două cuțite. Medicii legiști au precizat în raport că trupul fetei era aproape decapitat.
Tânărul, student la Medicină și la Teologie, și-a recunoscut fapta și a dat detalii magistraților cu privire la crima pe care a comis-o.

El a povestit cum a decurs totul în fața anchetatorilor, menționând că a recurs la gestul extrem în momentul în care Andreea i-a dat vestea că vrea să rupă relația.
Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva.

Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor, conform Acces Direct.

Mirel Dragomir susține că a luat două cuțite din bucătărie, s-a întors în dormitor și a trecut la fapta odioasă. S-a tăiat singur pe față, când Andreea l-a lovit peste mână. Apoi, a început s-o lovească.
A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus studentul la Teologie, conform Kanal D.

Previous Story

Brașoveanul Ion Țiriac, donație pentru sportul de masă din Brașov. „Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână”

Next Story

(Video) Doi morți într-un grav accident cu o mașină din Brașov, pe DN 28A