(Video) Doi morți într-un grav accident cu o mașină din Brașov, pe DN 28A

Last Updated on martie 26, 2024 (Video) Doi morți într-un grav accident cu o mașină din Brașov, pe DN 28A 1

Un accident rutier grav a avut loc ieri pe DN 28A, la ieșirea din municipiul Pașcani spre Moţca, în județul Iaşi. În impact au murit două persoane care se aflau într-o maşină înmatriculată în judeţul Braşov

Un autoturism s-a izbit de un autocamion, iar în urma incidentului un bărbat, șoferul, şi-a pierdut viaţa. De asemenea, o alta persoană, cel mai probabil soția bărbatului decedat, a fost încarcerată, dar a fost scoasă din autoturism fiind în stop cardio-respirator. I s-au aplicat manevre de resuscitare, transmite brasov.net.

După ce a fost stabilizantă a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare. Autoturismul avea numere de Brașov, scrie  Ziarul de Iași. La locul accidentului au intervenit două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Iaşi, substaşţia Paşcani, două ambulanţe. Ulterior, la spital a murit şi femeia care se afla în autoturismul cu numere de Brașov.

Accident între două autoturisme și un microbuz școlar, pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc
Un accident a avut loc, în această dimineață, între două autoturisme și un microbuz școlar, pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc. Traficul este blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Albiș, județul Covasna, s-a produs un accident rutier între două autoturisme și un microbuz școlar, în care se aflau 15 elevi. În urma impactului, șoferul unui autovehicul a suferit leziuni, fiind conștient și evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, a informat, la ora 9.05, Centrul Infotrafic al Poliției Române, scrie mytex.ro.

Previous Story

Studentă la Medicină măcelărită cu 60 de lovituri de cuțit. Tatăl studentei ucise a presimţit tragedia şi a încercat să îl sune pe criminal. „Am presimţit, am simţit că ea nu este vie”

Next Story

(Foto) Așa va arăta noul nod rutier care va face legătura între Aeroportul Brașov și Centura Brașovului