Poiana Brașov. Începe festivalul Massif. Organizatorii așteaptă peste 50.000 de participanți. „Sunt patru zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă”

Last Updated on martie 13, 2024 Poiana Brașov. Începe festivalul Massif. Organizatorii așteaptă peste 50.000 de participanți. „Sunt patru zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă” 1

Organizatorii Massif sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru evenimentul care va debuta mâine după-amiază. Organizatorii așteaptă peste 50.000 de participanți la cea de-a doua ediție a Untold-ului „de iarnă”, respectiv între 11.000 și 12.000 de persoane pe zi, pe baza experienței de anul trecut.

De altfel, Bogdan Rădulescu, co-fondator Untold Universe a precizat că în funcție de rezultatele acestei ediții, anul viitor Massif ar urma să fie extins la 7 zile, după ce ediția din acest an se desfășoară pe o perioadă de 4 zile, față de 3, anul trecut. „Ne așteptăm la un public mai cunoscător, care călătorește după anumiți artiști. De exemplu, în prima seară îl avem pe Mahmut Orhan care este un fenomen în social-media la ora actuală și a adunat și cel mai numeros public și la Untold Dubai. Este un artist pe care destul de greu îl mai poți accesa astăzi. Din Poiana Brașov va pleca direct în SUA”, a adăugat Bogdan Rădulescu, potrivit Biz Brasov.

În total, 50 de artiști vor evolua pe scenele Massif la ediția 2024.
Programul primei zile de festival începe de la ora 17:00. Fanii vor petrece alături de Mahmut Orhan și GORDO, iar lineup-ul este completat și de Wilkinson, HVNDS și Puya.
Vineri, 15 martie, producătorul deep house, Grigoré, belgianul Netsky și unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud, Shimza, vin să ofere cea mai epică atmosferă în a doua zi de festival.

Sâmbătă, 16 martie, festivalierii vor petrece alături de personajul misterios Claptone, duo-ul britanic de drum drum & bass Chase & Status, australianul Dub FX alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști, britanicul Mr. Woodnote, HVMZA, dar și cele mai cunoscute nume din muzica românească, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.

În ultima zi de festival, duminică, 17 martie, programul va începe de la ora 12:00, iar printre artiștii care vor încheia ultima zi de festival se numără cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers care vor aduce cea mai tare petrecere.

Massif este, cu siguranță, un eveniment de succes. De la prima ediție a fost un succes și sunt convins că, și la a doua ediție, festivalul va fi o mare bucurie pentru Brașov, pentru România și pentru toți cei care vin să se bucure de acest eveniment, chiar și din străinătate, mai ales că în acest an festivalul are mai multe zile. Sunt patru zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă, având deja ninsoare și zăpadă aici, în Poiana Brașov”, a explicat Edy Chereji, unul dintre organizatori, citat de brasov.net.

Pompieri, medici, paramedici și asistenți SMURD, la festivalul Massif
Zilnic, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului MASSIF, care va avea loc din 14 până în 17 martie în Poiana Brașov, aproximativ 30 de pompieri, medici, paramedici și asistenți SMURD vor asigura măsurile de securitate și asistență medicală pentru participanți, scrie Monitorul Expres.

Vor fi organizate un punct de prim-ajutor și un punct medical avansat pentru acordarea asistenței medicale de urgență (spital mobil), iar echipaje mixte de pompieri și paramedici SMURD se vor afla în permanență în zona de desfășurare a evenimentului.

În cazul apariției unor situații de urgență, o autospecială pentru transport personal și victime multiple SMURD se va afla în perimetrul festivalului pentru transportul la spital. O autospecială pentru stins incendii va asigura intervenția rapidă în caz de necesitate.

De asemenea, elicopterul SMURD va putea să intervină dacă va fi cazul, astfel încât persoanele care au nevoie de intervenţie medicală să fie transportate în timp scurt pentru îngrijiri medicale.

Premergător și pe toată durata festivalului, se vor desfășura de către personalul Inspecției de Prevenire controale tehnice de specialitate pentru verificarea respectării dispozițiilor legale privind normele de prevenire și stingere a incendiilor.

Previous Story

Dezamăgire în Covasna. „Noi am avut încredere foarte mare în aeroportul de la Braşov, dar în primul an am constatat că foarte puţini turişti au venit pe cale aeriană”

Next Story

Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii