Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii

Last Updated on martie 13, 2024 Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 1

Turiştii care îşi doresc o escapadă în Braşov trebuie să ştie că se pot caza la un hotel deţinut chiar de Simona Halep. Sportiva româncă are în portofoliul de proprietăţi hotelul Drachenhaus, aflat la poalele muntelui Tâmpa. Este vorba despre un hotel de 3 stele, situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagră.

Ei bine, camerele de hotel sunt dotate cu mobilier recondiționat, podele din lemn de esență tare de salcâm și stejar, covoarele săsești din lână și băile decorate cu travertin italian de Tivoli, scrie Spynews.
Prețul pe care trebuie să îl scoți din buzunar pentru a te caza la hotelul Simonei Halep
În acest fel, pentru o noapte de cazare, pentru doi adulți cu mic dejun inclus la hotelul Drachenhaus, românii trebuie să scoată din buzunar o suma de 379 de lei.

De asemenea, preţurile cresc în apropierea sezonului estival. Așadar, la complexul turisitc deținut de tenismena, aceeaşi cameră dublă standard va costa 479 de lei în sezon.
Nu în ultimul rând, pe site-urile web, hotelului Simonei Halep este evaluat de turiști cu nota 8,5.

Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 2 Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 3 Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 4 Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 5 Foto Brașov. Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep, aproape de Republicii. Preţurile cresc pe perioada verii 6

Când joacă Simona Halep primul meci la Miami Open 2024! Românca revine după 19 luni în circuitul WTA
Românca a plecat la începutul săptămânii spre Statele Unite, însă a mărturisit că nu o interesează sub nicio formă rezultatele. Ea vrea să se reacomodeze în circuit și să simtă din nou bucuria unui meci oficial.
La 19 luni după ce era suspendată pentru că a fost depistată cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep se pregătește să se întoarcă în lumea bună a tenisului. Și a ales să facă acest lucru la Miami Open 2024, scrie Fanatik.

Dubla campioană de Grand Slam trage tare la antrenamente pentru a putea fi în formă la ora primului joc, însă este conștientă de faptul că nicio pregătire nu se poate compara cu partidele oficiale.
Primele emoții pentru Simona Halep vor apărea în ziua de duminică, 17 martie, atunci când este programată tragerea la sorți a tabloului feminin de la turneul care se desfășoară la Hard Rock Stadium din Miami Gardens.

După ce va afla numele adversarei din primul tur, fostul lider mondial va trebui să aștepte programarea organizatorilor pentru a ști când joacă. Întâlnirile din runda inaugurală de pe tabloul feminin vor avea loc marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

Simona Halep nu și-a ales încă antrenorul cu care va colabora în perioada următoare. La plecarea spre Miami, ea a fost însoțită de mama sa, de partenerul de antrenament Joao Monteiro și de un fizioterapeut.
Indiferent de parcursul pe care îl va avea la competiția din Florida, ea are asigurate 10 puncte WTA și va apărea din nou în clasamentul mondial pe 1 aprilie, ziua următoare după încheierea turnului american.

Simona Halep a primit numeroase mesaje de susținere, însă unul dintre cele mai importante a venit din partea lui Novak Djokovic. Liderul ATP și deținătorul recordului de trofee de Grand Slam (24) i-a trimis mesaj româncei atât înainte de proces, cât și după verdictul din Elveția.

Dubla campioană de Grand Slam a avut parte de o susținere importantă din lumea tenisului. Numeroase jucătoare de tenis din circuitul WTA și-au arătat sprijinul, printre acestea aflându-se Angelique Kerber, Ashleigh Barty sau Petra Kvitova.

Previous Story

Poiana Brașov. Începe festivalul Massif. Organizatorii așteaptă peste 50.000 de participanți. „Sunt patru zile de festival, sunt mai multe ore de distracție, sunt mai mulți artiști și pare că și vremea în acest an este mai potrivită pentru un festival de iarnă”

Next Story

Video Brașov. Bărbat atacat cu maceta de un tânăr care voia să-i fure mașina. „A venit şi a spus: “dă-mi cheile şi maşina” / Soţia l-a găsit sprijinit de porbagajul maşinii şi respectiva macetă era în zona abdomenului, înfiptă în geacă”