(Video) Mașină distrusă în trafic de un individ agresiv. Martor: „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul”

Last Updated on martie 15, 2024 (Video) Mașină distrusă în trafic de un individ agresiv. Martor: „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul” 1

Un incident extrem de grav a avut loc, vineri, în jurul orei 17:30, în trafic. Un individ agresiv a avariat autoturismul unui șofer. „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul”, a povestit un martor.

Incidentul de pe strada Rahovei din Sibiu.a atras privirile mai multor trecători. Șoferii aflați în zonă au oprit și au început să îl claxoneze. Unul dintre ei a sunat și la 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție. „Eu eram în trecere și am observat că băiatul respectiv era agresiv. S-a urcat pe mașina omului, o mașină cu numere roșii de Ilfov. A sărit pe capotă, pe parbriz, pe plafon. I-a înfundat parbrizul, scrie Ora de Sibiu. 

Și plafonul s-a lăsat spre interior. A luat un coș de gunoi de metal, din acela tip scrumieră, și a început să lovească mașina cu el. I-a dat în geamuri, în oglindă, în toată mașina. Șoferul era blocat înăuntru. A încercat să plece, dar când s-a urcat pe mașina lui, nu a mai putut. Eu am sunat la poliție și am înțeles că mai sunase încă o altă persoană pentru a veni să aplaneze”, a povestit un cititor Ora de Sibiu.

Bărbatul a filmat o parte din scenele de groază petrecute în trafic. În momentul în care individul agresiv a observat că telefonul mobil este îndreptat spre el, a aruncat coșul de gunoi spre mașina sibianului. „Din fericire, mașina mea nu a fost avariată. După ce am sunat la poliție și a dat spre mine, am plecat, ca să nu îmi facă probleme”, a spus cititorul.

Imaginea cu autobuzul din București a stârnit un val puternic de reacții
Șoferul unui autobuz de pe linia 61 a ieșit în evidență cu modul în care arată parprizul său. Fire credincioasă, acesta și-a pus o cruce mare și luminoasă fix în mijlocul geamului, sub care a pus o bandă luminoasă cu cele trei culori ale steagului românesc. În dreapta, numele „Regina” de pe o plăcuță de înmatriculare decorative are rolul de-a arăta tuturor atașamentul șoferului pentru mașina pe care o conduce.

(Video) Mașină distrusă în trafic de un individ agresiv. Martor: „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul” 2

Dar asta nu e tot! Sigla producătorului auto (Mercedes) a fost colorată în culorile tricolorului, iar în geam și la oglinzi au fost puse și câteva steaguri. Practic, omului nu i-a fost teamă să arate că este patriot și un creștin convins.
„Cel mai frumos autobuz de pe linia 61 (fosta 336) felicitari soferului”, a fost mesajul ce a însoțit imaginea publicată de unul dintre trecători, publicat de un internaut pe Facebook, potricit celor de la b365.ro.

„Una e Regina!!!”, „Cel mai tare tunning marca STB !! 🤣🤣🤣”, „Eu sper ca glumesti”, „ce e frumos ca a pus o cruce cu beculete….lol….cocalarus supremus”, „Pot sa jur ca e autobuz de la autob. Ferentari…..seamana cu autobuzele din Mumbai India”, „Felicitari ! Asta dovedeste ca este un om crestin si curat, ordonat !!! Bravo STB ca aveti si asemenea soferi !!”, „O sorcovă în toată regulă”, iată doar o parte dintre reacțiile celor care s-au amuzat copios pe seama autobuzului din București ornat în stil creștin-patriotic.

Previous Story

(Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției

Next Story

(Video) Urs filmat pe stradă. „Habitatul s-a restrâns, hibernarea nu mai există, mâncarea e la gunoi! Urșii vor ajunge precum câinii vagabonzi!”