(Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției

Last Updated on martie 15, 2024 (Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 1

Accidentul în care un tânăr a murit vineri după ce s-a răsturnat cu autoturismul a avut loc cu câteva ore înainte ca trupul neînsufleţit al şoferului să fie găsit, la circa 12 metri de maşina răsturnată. Inițial, anchetatorii nu au găsit cadavrul acestuia.

Azi noapte, la ora 04.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un şanţ de pe strada 1 Mai din Petreşti. Echipajul mixt, format din poliţist şi jandarm, deplasat la faţa locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori, poliţiştii deplasându-se inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

În această dimineaţă, în jurul orei 08:00, cadavrul unui tânăr de 20 de ani, din Sebeş, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie înaltă, la o distanţă de aproximativ 12 metri”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, conform Stirile Pro Tv.
Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Pompierii militari din Sebeş au fost solicitaţi vineri dimineaţa să intervină pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localităţii Petreşti, unde un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile.
După ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, au identificat un tânăr, ieşit din autoturism, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

(Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 2 (Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 3

Accident cu victimă, în zona podului de pe strada Zizinului din Brașov
Joi, 14 martie, în jurul orelor 16.00, un accident rutier a avut loc, între două autoturisme, în zona podului de pe strada Zizinului (la intersecţia cu strada Crinului), din municipiul Braşov. Din coliziunea produsă, o persoană a suferit leziuni corporale, fiind nevoie de intervenţia celor de la SMURD, scrie bzb.ro.
Circulaţia în zonă a fost blocată, traficul fiind deviat pe rute alternative până la îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Trei TIR-uri s-au ciocnit în Caraș-Severin. Dezastrul provocat de un șofer bulgar care circula cu viteză
Trei camioane TIR, două conduse de şoferi bulgari, iar unul de un român, au fost implicate vineri dimineaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş, anunță Stirile Pro Tv.
Cei doi bulgari au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferii bulgari, în vârstă de 44 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă periculoasă la stânga a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de autovehicule condus de un alt cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani.

(Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 4 (Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 5 (Foto) Mașină accidentată grav, fără nicio persoană în interior. Șoferul decedat a fost găsit după 4 ore, la 12 metri distanță. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Precizările Poliției 6

În accident a fost implicat apoi un al treilea ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Bihor, care circula în spatele camionului TIR ce era condus de bărbatul de 53 de ani, cele două autovehicule intrând în coliziune faţă-spate.

Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea au fost recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Previous Story

Brașov VS Sibiu: Unde este mai ieftin să trăiești. Situația și la chirii

Next Story

(Video) Mașină distrusă în trafic de un individ agresiv. Martor: „A sărit pe capotă și i-a înfundat parbrizul”