Cum a răspuns brașoveanca Dana Nălbaru, după ce a fost acuzată de o fană că nu se îngrijește. ”O să te lase și soțul”. Ce replică a dat fosta cântăreață

Last Updated on martie 24, 2024 Cum a răspuns brașoveanca Dana Nălbaru, după ce a fost acuzată de o fană că nu se îngrijește. ”O să te lase și soțul”. Ce replică a dat fosta cântăreață 1

Brașoveanca Dana Nălbaru a dat un răspuns neașteptat, după ce o urmăritoare acuzat-o că nu se îngrijește suficient și arată ca o servitoare. Vedeta nu s-a implicat în acest conflict, ci a transmis un mesaj care reprezintă on lecție pentru cea care a jignit-o.

De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri.”, i-a scris o urmăritoare, conform RTV.
Dana Nălbaru i-a răspuns fără să o atace pe femeie, cu un mesaj neașteptat. „Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii.

Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.
Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu”, a răspuns Dana Nălbaru, conform Fanatik.

Dana Nălbaru, despre fiul ei: ”Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”
Dana Nălbaru, care s-a dedicat aproape exclusiv creșterii celor trei copii, s-a implicat eficient în educația lor. Norocul, dacă se poate numi așa, îl constituie și faptul că fiul ei s-a născut supradotat!

La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie.

Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni.

Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul. Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el…

Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit ❤️”, a scris Dana Nălbaru într-un mesaj publicat pe Instagram, conform Ciao.

Previous Story

Supermarketurile, închise în weekend! Vor rămâne deschise doar magazinele mici cu prețuri mari – Proiect

Next Story

Miliardarul brașovean Ion Țiriac : „Eu oameni săraci încă n-am văzut! Iar cei care nu pot să pună mâna pe-o mătură, aia e treaba lor!”