(Video) Titi Aur, despre femeile la volan: „Ele nu cred că pot, nu au acel tupeu, acea obrăznicie. Bărbații sunt mai de deciși și mai siguri pe ei, femeile sunt mai timide”

Last Updated on februarie 19, 2024 (Video) Titi Aur, despre femeile la volan: „Ele nu cred că pot, nu au acel tupeu, acea obrăznicie. Bărbații sunt mai de deciși și mai siguri pe ei, femeile sunt mai timide” 1

Expert în conducere defensivă, fostul pilot de raliuri a vorbit recent despre diferența între bărbați și femei, atunci când se află la volan. Titi Aur spune că ambele genuri stăpânesc mașina la fel de bine sau la fel de puțin bine, în situații limită.
Specialistul a precizat în emisiunea DC Conducem de la DC News că ambele categorii sunt la egalitate, fără a lua în calcul excepțiile.

Concluzia noastră, cei din conducerea defensivă, este că, din punct de vedere al simțul efectiv al mașinii, al talentului, al îndemânării, este egalitate perfectă între bărbați și femei. Doar că bărbații sunt mai de deciși și mai siguri pe ei, femeile sunt mai timide. Dar când ajung în situații limită stăpânesc mașina la fel de bine sau la fel de puțin bine, la egalitate.

Femeile fac parte din cursanții noștri care trebuie ridicați, în sensul că trebuie crescut gradul de încredere, pentru că pot să facă lucruri cu mașina. Ele nu cred că pot sau nu încearcă sau nu au acel tupeu sau nu au acea obrăznicie, acea agresivitate. Bărbatul e mai agresiv, mai puternic, se sperie mai greu, femeia pleacă mai timidă.”, a declarat Titi Aur.

Titi Aur a ținut să precizeze că, evident, există și excepții de la regulă: „sunt și bărbați foarte timizi și femei foarte agresive, dar alea sunt chiar excepțiile.”

Şoferiţă încătuşată, după ce a devenit agresivă fiind prinsă în trafic cu numere false, în Dâmboviţa
O şoferiţă de 35 de ani a fost prinsă în trafic de poliţişti, pe raza localităţii Potlogi, cu plăcuţe de înmatriculare aparţinând altei maşini şi a devenit agresivă cu oamenii legii la momentul controlului, informează duminică IPJ Dâmboviţa.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul,

şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, potrivit Hotnews.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
IPJ Dâmboviţa anunţă că se fac verificări şi cu privire la comportamentul poliţiştilor care au intervenit. „În ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor şi modul de intervenţie, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Previous Story

Brașovul se pregătește de deschiderea unor hoteluri de renume mondial! Hyatt, Marriott, Ibis Styles şi DoubleTree by Hilton, Swissotel, Kempinski

Next Story

(Video) Gabriela Cristea, la un hotel de lux din Brașov. “Ce avem noi de învățat?” Fanii, nemulțumiți de imaginile postate de Gabriela Cristea și Tavi Clonda