(Video) Gabriela Cristea, la un hotel de lux din Brașov. “Ce avem noi de învățat?” Fanii, nemulțumiți de imaginile postate de Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Last Updated on februarie 19, 2024 (Video) Gabriela Cristea, la un hotel de lux din Brașov. "Ce avem noi de învățat?" Fanii, nemulțumiți de imaginile postate de Gabriela Cristea și Tavi Clonda 1

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat o pauză de la tot și au plecat la munte pentru a se relaxa câteva zile. Cei doi nu au vrut să se bucure singuri de aceste zile, așa că au împărtășit întreaga experiență cu fanii lor din mediul online. Aceștia le-au arătat locul în care sunt cazați, dar și cum se vor bucura de beneficiile care le sunt oferite, însă nu s-au așteptat o secundă că asta va stârni controverse.

Recent, cei doi au decis să ia o pauză și să se relaxele pentru câteva zile la un hotel de lux din Brașov, scrie wowbiz.ro.
Imediat ajunși acolo, aceștia au vrut neapărat să meargă la spa și la piscină, așa că nu s-au ferit să nu le arate fanilor cât de bine arată totul, dar să le și spună cât de bucuroși sunt că au luat această decizie și, în sfârșit, se vor odihni așa cum se cuvine.

„Gabriela: Haideți să vă arătăm cum este aici(…)
Tavi: Vezi dacă e cineva în saună, să nu filmez oamenii. Dacă e gol..(…)
Gabriela: Cam așa o să ne distrăm noi, abia aștept!”, au povestit cei doi pe Facebook, alături de mai multe imagini de la hotelul la care sunt cazați.

Fanii i-au criticat dur
Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au fost dur criticați pentru imaginile pe care le-au postat pe Facebook. „Chiar nu puteați merge liniștiți la saună, la ce vreți voi? Era necesar să vă lăudați? Vă întreb, ce avem noi de învățat? Că vă puteți permite ore? Trist, trist!”, a fost comentariul lăsat de una dintre urmăritoarele Gabrielei Cristea.

Gest neaşteptat al Gabrielei Cristea după tensiunile din cuplu din ultimele luni. Cum a reacţionat Tavi Clonda: „Mi-ai facut-o tu!”
Într-o zi specială precum Valentine’s Day, dragostea și surprizele au fost la ordinea zilei, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut excepție. Cei doi soți și-au demonstrat încă o dată afecțiunea unul față de celălalt printr-un schimb de cadouri și gesturi adorabile, scrie RTV.

Gabriela Cristea, întotdeauna atentă la dorințele soțului său, l-a răsfățat pe Tavi Clonda cu un cadou personalizat și plin de dragoste. Astfel, artistul a fost surprins cu parfumul dorit și o brățară roșie, simbol al iubirii și al infinitului. Gestul delicat al soţiei i-a adus un zâmbet pe chip, fiind extrem de mulțumit și emoționat de surpriza pregătită.
Dar gesturile de iubire nu s-au oprit aici. Tavi Clonda, în calitate de tată și soț devotat, a adus și el o notă dulce acestei zile speciale, aducând zambile pentru fetițele sale și pregătind un moment de bucurie și afecțiune în familie.

Am cumpărat niște floricele și le duc fetițelor. Flori n-am apucat să le dau. Flori și pentru Gabriela, când vine acasă. Noi sărbătorim orice zi. Nu știu dacă voi sărbătoriți. Un parfum, fix pe care l-am mirosit eu și mi s-a terminat. O brățară cu semnul infinitului. Eu aș fi vrut să fac surpriza și mi-ai făcut-o tu. S-au bucurat și fetele la flori”, a spus Tavi Clonda.

În plus, ziua de Valentine’s Day a fost marcată și de o altă surpriză, de data aceasta pentru Gabriela Cristea. Tavi Clonda a organizat un test drive pentru a căuta împreună o nouă mașină, o decizie inspirată și romantică pentru a celebra această zi specială. Gestul a fost primit cu entuziasm de către soţia sa, care a apreciat inițiativa și dragostea din spatele acestei surprize inedite.

Dragilor, uitați ce surpriză mi-a făcut soțul! Nu, nu e mașina mea. Am fost și am făcut un drive test cu mașina asta pentru că soțul meu s-a gândit că de Valentine’s Day să mergem să căutăm o nouă mașină. Încă mă bate gândul să iau full electric, deși toată lumea mă sfătuiește să nu fac asta și să iau hybrid.

Asta e varianta pe benzină, merge, duce, mai fâșneață decât a mea că a mea e pe motorină. Să nu vă gândiți că am găsit vreo comoară sau că am un job în care se răstoarnă banii pe masă, ci o să fac un buy-back, adică o să dau mașina la schimb ca avans pentru noua mașină”, a transmis Gabriela Cristea.

Previous Story

(Video) Titi Aur, despre femeile la volan: „Ele nu cred că pot, nu au acel tupeu, acea obrăznicie. Bărbații sunt mai de deciși și mai siguri pe ei, femeile sunt mai timide”

Next Story

Aeroportul Brașov. Vine compania Fly Lili cu zboruri regulate spre Munchen și Stuttgart, dar și de tip charter în sezonul cald, spre Grecia și Turcia