(Video) Şoferiţă încătuşată și luată la șuturi de polițiști, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false

Last Updated on februarie 12, 2024 (Video) Şoferiţă încătuşată și luată la șuturi de polițiști, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false 1

Trei polițiști sunt cercetați după ce au încătușat și luat la șuturi o femeie care devenise agresivă, după ce a fost prinsă în trafic cu numere false la mașină. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Titu, județul Dâmbovița, în timp ce se aflau pe raza localităţii Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce poliţiştii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate,

plăcuţele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, şoferiţa ar fi manifestat un comportament agresiv verbal şi a refuzat să coopereze cu poliţiştii, moment în care aceştia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie în vederea luării măsurilor legale”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, potrivit Hotnews.

IPJ Dâmboviţa anunţă că se fac verificări şi cu privire la comportamentul poliţiştilor care au intervenit. „În ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor şi modul de intervenţie, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Tânără șoferiță, obligată să plătească daune de 700.000 de lei după ce a accidentat mortal un copil
O tânără șoferiță din Botoșani, care a provocat un accident tragic pe o trecere de pietoni din Siret, a primit o sentință de 2 ani de închisoare. Magistrații au decis suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de 3 ani, scrie Monitorul de Suceava.

Condiția pentru a evita închisoarea este respectarea obligațiilor impuse. Curtea de Apel Suceava a respins toate apelurile în acest caz, astfel că sentința Judecătoriei Rădăuți a devenit definitivă.
Tragedia s-a produs pe 20 aprilie 2021, când Adina Z., în vârstă de 22 de ani la momentul respectiv, conducea un VW Passat și a trecut cu mașina peste copilul de 12 ani, Denis H., care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe strada Alexandru cel Bun din Siret, în dreptul farmaciei Dona, în timp ce șoferița se deplasa de la Suceava către Vama Siret. Potrivit sentinței Judecătoriei Rădăuți, membrii familiei copilului decedat în accident (părinți, frați, doi bunici) ar urma să primească daune morale în valoare de aproximativ 700.000 de lei, o decizie care nu a fost modificată de Curtea de Apel Suceava.

Bătrânel luat pe capotă de o şoferiţă, pe o trecere de pietoni
O cameră de bord a suprins momentul în care o maşină loveşte în plin un bărbat de 87 de ani, care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc, azi dimineaţă, în Iaşi, scrie Observator Tv. După impact, bărbatul de 87 de ani a fost luat pe capota autoturismului, apoi a căzut pe asfalt. A fost rănit şi transportat de urgenţă la spital, iar şoferiţa de 44 de ani s-a ales cu dosar penal.

“În dimineața zilei de 09.02.2024, în jurul orei 08.10, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în municipiul Iași, zona rondului 28 Alexandru cel Bun un șofer a lovit cu autoturismul un pieton, bărbat de 87 de ani, ce se deplasa pe o trecere de pietoni. Victima a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au stabilit faptul că șoferul, respectiv o femeie, de 44 de ani, din municipiul Iași nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpă“, a transmis IPJ Iași.

Previous Story

(Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. Maşina s-a aprins din senin și a ars ca o torță. „Ce de lume (Nu) a sărit sa stingă focul”

Next Story

Actorul brașovean Jean Paler, pensie infimă. „M-au uitat toți. Parcă nici nu exist. Am făcut infarctul pe stradă, am căzut în cap! Cea mai mare durere e singurătatea!”