(Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. Maşina s-a aprins din senin și a ars ca o torță. „Ce de lume (Nu) a sărit sa stingă focul”

Last Updated on februarie 12, 2024 (Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. Maşina s-a aprins din senin și a ars ca o torță. „Ce de lume (Nu) a sărit sa stingă focul” 1

Au fost clipe de panică ieri în parcarea unui centru comercial. Un autoturism a fost cuprins de flăcări violente. Din fericire, în momentul izbucnirii focului, în autoturism nu se afla nimeni, însă maşina parcată la doar câţiva centimetri a fost şi ea afectată de flăcări, scrie Observator Tv.

Mașina se afla în parcarea exterioară a centrului comercial din Buzău în momentul în care flăcările au cuprins partea din față.
Oamenii au sunat la 112, iar pompierii și-au făcut apariția rapid la fața locului.
Din păcate, la momentul sosirii lor, mașina ardea generalizat și mare lucru nu au mai putut salva, anunță reporterbuzoian.ro.

Toti privitorii au intervenit să îl stingă….care cu găleți de apa care cu stingătoare…offff!/Ce de lume a sărit sa stingă focul, nici măcar miliția😒/Din toți ,,gură cască” de acolo, nu a fost nimeni cu un stingător ? Probabil că a avariat-o și pe cea de lîngă/O zi normala în Buzău… /Toată lumea trece se uita nimic anormal/” Cu atâtea stingătoare în parcare subterană a mall ului, însă nici un spectator nu s ar fi implicat pentru a stinge incendiul”, au comentat videoul pe Facebook

Cosmin Șontica: „Mercedes în flăcări, în parcarea Shopping City Buzău”

O șoferiță beată a ajuns cu mașina într-un stâlp, în județul Brașov
O șoferiță beată a ajuns cu mașina într-un stâlp, în județul Brașov. Polițiștii au fost sesizați ieri dimineață, în jurul orei 09.00, cu privire la accidentul produs în localitatea Râușor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constat că, în timp ce se deplasa pe DC 67 din localitatea Râușor, conducătoarea unui autoturism ar fi pierdut controlul mașinii și ar fi lovit un stâlp de electricitate.
După ce a fost identificat conducătorul auto, o tânără de 20 de ani, din municipiul Făgăraș, s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,78 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În continuare, tânăra a fost condusă la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre bilogice în vederea stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, confor, mytex.ro.

Patru copii au ajuns la spital, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului.
Cinci persoane dintre care patru copii au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat în derapaj. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Cărbunești Sat, judeţul Gorj, scrie Observator Tv.
(Video) Mercedes în flăcări, în parcarea unui Mall. Maşina s-a aprins din senin și a ars ca o torță. „Ce de lume (Nu) a sărit sa stingă focul” 2

Şoferiţa, în vârstă de 34 de ani şi patru copii care se aflau în maşină au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut accidentul.

Previous Story

ÎPS Teodosie: Bărbatul care se căsătorește cu o femeie divorțată comite adulter

Next Story

(Video) Şoferiţă încătuşată și luată la șuturi de polițiști, după ce a devenit agresivă. Era într-o mașină cu numere false