(Video) Șofer de onoare. A coborât de la volan și a ajutat doi bătrâni să traverseze strada. „Se vede că are cei șapte ani de acasă”

Last Updated on februarie 7, 2024 (Video) Șofer de onoare. A coborât de la volan și a ajutat doi bătrâni să traverseze strada. „Se vede că are cei șapte ani de acasă” 1

Un şofer a demonstrat că nu a uitat lecţia vieţii şi, în ciuda faptului că putea să fie înjurat pentru că încurcă traficul, aşa cum se obişnuieşte, a oprit la semafor şi a ajutat doi bătrânei să treacă strada.

Aşa că fără să stea prea mult pe gânduri, şoferul din Sibiu a coborât şi s-a dus să îl ajute pe bătrânel să se ridice şi să poată traversa în siguranţă strada. Imaginea emoţionantă a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt şofer aflat în trafic şi trimise publicaţiei Turnul Sfatului.

Momentul a atras multe comentarii pozitive. ”Mai rar așa oameni cu respect și bun simt, se vede că are cei șapte ani de acasă” și ”Un gest absolut firesc, dar din păcate, întâlnit tot, tot mai rar. Respecte!”, sunt doar câteva reacții dintr-un număr mult mai mare, scrie Observator TV.

Șofer de camion, prins beat criță în traficul din județul Brașov

La data de 05 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe DN 73, din direcția stațiunii Bran, spre stațiunea Râșnov, un autocamion s-ar deplasa în mod haotic, fără a respecta regulile de circulație.

În timp scurt, polițiștii au depistat și au oprit pentru control autocamionul, iar după ce a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, acesta a fost testat din punct de vedere al consumului de alcool.

Rezultatul testării a indicat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, conform mytex.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Previous Story

TAROM reia zborurile către Statele Unite ale Americii la prețuri avantajoase. TAROM nu renunță la zborurile spre Londra 

Next Story

Aeroportul Brașov: Revine Dan Air? 8249 de pasageri de la începutul anului. „Ceea ce este cel mai important, Aeroportul funcționează! Plecarea unei companii- cu care dealtfel suntem în tratative să reia câteva curse de la și spre Brasov- nu înseamnă închiderea aeroportului”