TAROM reia zborurile către Statele Unite ale Americii la prețuri avantajoase. TAROM nu renunță la zborurile spre Londra 

Last Updated on februarie 7, 2024 TAROM reia zborurile către Statele Unite ale Americii la prețuri avantajoase. TAROM nu renunță la zborurile spre Londra  1

TAROM a anunțat că va relua zborurile către Statele Unite ale Americii. În luna februarie, prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje și taxe incluse.

Compania TAROM a pus deja în vânzare biletele pe ruta București – New York și București – Miami.
Începând cu data de 1 februarie 2024, compania TAROM operează în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din București și Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) și Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma, scrie Stirile Pro Tv.

TAROM reîncepe operarea zborurilor zilnice împreună cu partenerii săi din alianța Sky Team: Air Europa și ITA Airways și are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor și către alte destinații din SUA, majorarea frecvențelor de zbor și a ofertelor tarifare.

Odată cu anunțul oficial de reluare a zborurilor zilnice din Capitală spre Statele Unite ale Americii, TAROM invită călătorii să exploreze „visul american” în două dintre cele mai vibrante orașe precum New York City și Miami. Astfel, pasagerii care aleg serviciile TAROM beneficiază în luna februarie de ofertele transportatorului aerian național pe două destinatii din SUA”, potrivit unui comunicat TAROM.

Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, si, de la 785 euro, pentru Miami. Prețurile se aplică pentru călătoriile dus-intors și includ bagajul de mana, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum si taxele aferente.

TAROM nu renunță la zborurile spre Londra

TAROM nu va renunța în 202 la zborurile spre Londra. Compania aeriană de stat anunță într-un comunicat de presă că decizia publicată în Monitorul Oficial nu mai este de actualitate.„Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM operează în 2024 zborurile spre Londra, cu aceeaşi frecvenţă zilnică şi acelaşi program ca în anul anterior (2023), scrie ziare.com.

Ruta Bucureşti – Londra este deschisă iar sloturile de zbor aparţin companiei. La data de 5 februarie a.c., în urma datelor preluate de presă din M.O., respectiv publicării unei aprobări a AGA a TAROM din iulie 2023 care mandata directorul general să negocieze şi să semneze cu un ofertant existent în acea perioadă sloturile LHR ale companiei, a apărut în spaţiul public o informaţie care nu mai este de actualitate şi nici nu îşi produce efectele.

Deşi în Planul de restructurare al companiei sunt aprobate mai multe măsuri care conduc la viabilitatea companiei, inclusiv acelea care prevăd retragerea optimă din operarea unor sloturi, aceste măsuri sunt puse în practică doar în contextul în care servesc intereselor companiei şi obiectivului de profitabilizare a activităţilor.

Din vara anului 2023 şi până în prezent, în urma ofertelor primite şi a negocierilor purtate, compania nu a găsit o soluţie optimă care să conducă la renunţarea la sloturile LHR (de pe aeroportul Heathrow) şi operează destinaţia Londra, cu aceeaşi frecvenţă şi acelaşi program”, se precizează în comunicatul TAROM.

Previous Story

Dublă crimă în Brașov. Ce a făcut tânărul înainte să își omoare părinții. „Băiatul ăsta a fost foarte răsfățat. El a luat supradoză de droguri și d-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat”

Next Story

(Video) Șofer de onoare. A coborât de la volan și a ajutat doi bătrâni să traverseze strada. „Se vede că are cei șapte ani de acasă”