(Video) Șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului

Last Updated on februarie 14, 2024 (Video) Șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului 1

Un cocalar cu BMW, la un pas să comită o tragedie pe o trecere de pietoni. Un șofer a fost filmat în timp ce depășea pe linie continuă, dar și pe o trecere de pietoni, chiar dacă în acel moment se aflau oameni în traversare.

Pare să fi fost în mare grabă, deoarece a decis să facă aceste manevre riscante în loc să aștepte în coloana de mașini la un sens giratoriu din zona Gheorghe Dima – Rahovei din Sibiu.
După ce imaginile au fost postate online, polițiștii de la Biroul Rutier Sibiu au început o investigație pentru a identifica șoferul de BMW și pentru a lua măsurile legale adecvate, scrie RTV

Polițist local din Cisnădie, grav rănit după ce un șofer l-a lovit în plin
Un localnic spune că de mai multe zile circulația în zonă se desfășura cu greutate din cauza apei care se scurgea pe carosabil.

”Au făcut săpături, au băgat țevi de apă, nu știu ce au făcut, dar au astupat canalul pe toată zona, șanțul dintre pista de biciclete și drumul județean nu mai există. După ploi s-a umplut de apă.
Pe la 21.30 – 22 am văzut că e drumul închis, venea apa de pe deal și dacă au închis șanțul erau și 10 centimetri apă pe asfalt.

Nu-l cunosc pe șofer, nu știu cine e, ce a făcut, dar s-ar putea ca acolo să se fi produs o acvaplanare, probabil că a pierdut controlul direcției din cauza apei de pe șosea Eu nu văd nicio vină la omul ăla.
Iar acum deviază traficul pe undeva pe niște câmpuri, sunt drumuri de țară. E nămol pe jos, patinează mașina, de sus vin mașini, mai rău fac”, a relatat cititorul Turnul Sfatului.

Autoturism furat din fața unei case din județul Brașov, abandonat după ce a fost avariat
Un autoturism a fost furat din fața unei case din județul Brașov și abandonat după ce a fost avariat.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul dosarului penal. Suspectul în caz a fost reținut.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați de către un bărbat din localitatea Racoș, județ Brașov, cu privire la faptul că autoturismul său a fost furat, avariat și apoi abandonat în vecinătatea domiciliului său.

În urma sesizării la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a identficat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un tânăr de 26 de ani, care ar fi sustras autoturismul din fața casei persoanei vătămate, l-ar fi condus aproximativ 10 metri, după care ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit gardul unui alt imobil, aspect ce l-a determinat să abandoneze autovehiculul.

În scurt timp, polițiștii l-au depistat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, despre care au stabilit faptul că nu posedă permis de conducere auto. De asemenea, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat. În acest context, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabiliriea cu certitudine a prezenței alcoolului în organism”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Ulterior, în urma administrării probatorilui, tânărul a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

Previous Story

(Video) Paznicul ninja de la Lidl. „A zăpăcit muştele”

Next Story

25 de elevi au ajuns la spital, după ce un adolescent a dat cu spray lacrimogen în școală