(Video) Paznicul ninja de la Lidl. „A zăpăcit muştele”

Last Updated on februarie 13, 2024 (Video) Paznicul ninja de la Lidl. „A zăpăcit muştele” 1

Un agent de pază de la un magazin Lidl a fost surprins de clienții magazinului în timpul programului. Este normal ca cei angajați pe astfel de posturi să aibă aptitudinile potrivite pentru a asigura liniștea și siguranța tuturor, dar bărbatul în cauză întrece orice imaginație. Bărbatul ținea în mână o baghetă flexibilă, pe care o flutura în toate direcțiile. Acesta părea că se antrenează pentru eventualele evenimente nepotrivite și dădea tot ce avea mai bun pentru a le face față clienților mai puțin plăcuți.

Paznicul purta uniforma aferentă, dar semăna mai mult a personaje celebre pentru astfel de aptitudini, precum Bruce Lee, Chuck Norris, Jackie Chan sau Van Damme. Cu mișcările sale reușea să atragă atenția tuturor trecătorilor, iar unii dintre ei nu s-au putut abține și chiar l-au filmat pe bărbatul căruia nimic nu îi putea sta în cale, scrie playtech.ro.

Majoritatea comentatorilor au lăudat abilitățile excepționale ale agentului de pază, recunoscându-i talentul și priceperea în arta luptei și autoapărării. Cu toate acestea, în atmosfera tipică a internetului, au existat și ironii și glume, exprimându-se în mod despre această situație mai puțin obișnuită.

A zăpăcit muştele”
„Ninja schija”
„Voi nu ați văzut viespile? A vrut să le dea afară”
„La astia nu mai intri de frica !”
„Bruce Lee de Brăila… Da n aș intra intr un magazin…. market…unde mă așteaptă ăsta… Nu de frică … Că am făcut armata la Jandarmeria Brăila…la ” Grădinița” … Și de acolo am învățat că trebuie mereu să stai în gardă la Brăila…”

„Unu că el trebuie să angajeze pentru paza Președintelui Tarii”
„El știe bătaie ca a mai luat”
„Cand te mai duci p-acolo sa-ti iei cască de moto in cap ca Jackie Chan e pericol public”
„Dacă faci cumpărături sub ?50 de lei, te face zebră cu nuiaua aia”, sunt doar câteva dintre comentariile amuzante ale internauților, surprinși de ipostaza în care a fost văzut paznicul cu apucături de luptător.

Lidl România este printre cei mai buni angajatori de pe piața locală, poziție pe care o ocupă de 8 ani la rând
Și anul acesta, Lidl România primește prestigioasa certificare „Top Employer” pentru calitatea mediului de lucru oferit angajaților și pentru oportunitățile existente de dezvoltare personală și profesională a acestora. Compania a înregistrat punctaj maxim în ariile ce cuprind Strategia de Business (100%) și Etică și Integritate (100%) și punctaje aproape de maxim la categoria Brand de Angajator (99,44%), care urmărește indicatorii ce se referă la îmbunătățirea constantă a experienței oferită candidaților, încă din etapa de aplicare până la angajarea propriu-zisă.

În fiecare an, Institutul independent Top Employers Institute certifică cei mai buni angajatori din lume. Lidl România este certificat ca fiind un angajator de top pentru a opta oară consecutiv și se numără printre cei mai buni angajatori din România. Anul acesta Lidl a obținut punctaje maxime și aproape de maxim la mai multe categorii. Punctajul de 100% a fost obținut în arii precum Strategia de Business, care atestă importanța politicilor și strategiilor de resurse umane în strategia generală a companiei, dar și a comunicării strategiei organizaționale într-un mod transparent tuturor grupurilor de angajați, oferindu-le posibilitatea de a oferi feedback.

În aceeași măsură a fost evaluat și indicatorul Etică și Integritate, unde Lidl a obținut tot un punctaj de 100%. Rezultatul confirmă responsabilitatea pe care Lidl și-o asumă față de angajați, prin modul în care asigură respectarea drepturilor privind remunerația, programul de lucru și oferirea de șanse egale tuturor membrilor echipei, indiferent de sex, vârstă, naționalitate sau apartenență la un anumit grup social.

Rezultate excepționale au fost înregistrate și la categoria denumită de Top Employer Brand de angajator, unde Lidl a obținut un scor de 99,44%. De-a lungul timpului, compania și-a îmbunătățit constant strategia de recrutare și de selecție, concentrându-se pe îmbunătățirea experienței oferită candidaților, încă din etapa de aplicare până la angajarea propriu-zisă. În plus, pentru a atrage cele mai potrivite talente în companie, Lidl și-a adaptat cu consecvență politicile și procesele de HR la contextul pieței – de exemplu prin prezența puternică a brandului pe rețelele sociale și nu numai.

Mai mult, în 2024, Lidl a primit pentru prima dată renumita certificare Top Employer în toate cele 31 de țări în care are magazine și a primit, de asemenea, certificarea „Top Employer Europe” pentru a șaptea oară.

Mă bucur că anul acesta Lidl a fost desemnat Top Employer în toate țările în care suntem prezenți, dar mai ales, că Lidl România a obținut această certificare pentru al optulea an consecutiv. Faptul că, în urma unui proces de audit riguros, obținem această certificare de atât de mult timp, arată efortul și angajamentul nostru susținut de a fi cea mai bună alegere pentru toți colegii din companie. Pentru noi, Lidl, este foarte important că oferim joburi stabile și, totodată, creăm cel mai bun mediu de lucru în care toți colegii se bucură de oportunități de dezvoltare, beneficiile muncii în echipă și de avantajele care vin odată cu munca într-o echipă înalt performantă ”, spune Ionela Sulugiuc, Director Național de Resurse Umane Lidl România, conform Adevarul.

Previous Story

Două tinere turiste din Grecia, impresionate de Brașov. „E un oraș absolut încântător. Brașovul e plin de istorie, frumusețe și mâncare delicioasă”

Next Story

(Video) Șofer de BMW, la un pas să spulbere pietoni pe trecere. Polițiștii îl caută pe autorul incidentului