Video Brașov. O copilă s-a așezat pe marginea blocului. „Nimeni din bloc nu o recunoaște, intrarea in bloc se face cu interfon și accesul pe bloc e, teoretic, blocat de un lacăt”

Last Updated on februarie 12, 2024 Video Brașov. O copilă s-a așezat pe marginea blocului. „Nimeni din bloc nu o recunoaște, intrarea in bloc se face cu interfon și accesul pe bloc e, teoretic, blocat de un lacăt” 1

O copilă din Brașov a pus pe jar autoritățile, astăzi, după ce s-a urcat pe un bloc de cinci etaje, de pe strada Colinei și s-a așezat la soare, pe marginea imobilului, scrie Radio Romania Brasov.
A stat aşa minute în şir, iar trecătorii, de teamă că fata ar putea încerca să se arunce sau chiar să cadă, au sunat imediat la 112. Două maşini de poliţie, două autospeciale cu scară ale ISU Braşov şi un echipaj SMURD s-au deplasat imediat la faţa locului.

Chiar înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, adolescenta s-a retras pe terasa blocului şi a plecat. Oamenii legii o caută în prezent, mai ales că locatarii din bloc au declarat că nu o cunosc.

Persoana în cauză este o adolescentă, care a dispărut în scurt timp după ce a coborât. „Nimeni din bloc nu o recunoaște, intrarea in bloc se face cu interfon și accesul pe bloc e, teoretic, blocat de un lacăt”, spune brașoveanul care a anunțat situația, citat de mytex.ro.

O tânără de 20 de ani a fost găsită fără suflare pe stradă în Cluj Napoca. A căzut de la înălțime

O femeie a căzut de la înălțime, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Henri Barbusse din Cluj-Napoca.Potrivit ISU Cluj, au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate femeia a fost declarată moartă.
„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca, scrie Cluj Capitala.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă. Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă și care nu mai prezenta semnale vitale.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susținute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective”, a transmis ISU Cluj.

Previous Story

Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Beneficiile pe care le primesc pe lângă salariul consistent

Next Story

Amenzi de 5 ori mai mari dacă vei conduce mașina soției/soțului fără declarație. „Nu mi se pare ok. Dacă maşina e a familiei. Poate să o conducă oricine din familie. Dacă e totul plătit”