Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Beneficiile pe care le primesc pe lângă salariul consistent

Last Updated on martie 10, 2024 Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Beneficiile pe care le primesc pe lângă salariul consistent 1

Meseria de însoțitor de zbor vine cu un pachet de beneficii. Printre acestea se numără accesul la restaurantele și hoteluri de cinci stele, cheltuielile fiind asigurate de angajator, bilete de avion cu cost redus pentru ei și familiile lor, unele companii oferă și gratuitate la unele săli de fitness, asigurări de sănătate, pachete medicale atractive și, foarte important, nu există un program fix, deci nu se poate vorbi despre monotonie.

Beneficiile sunt impresionante, dar partea financiară nu poate fi neglijată. Așadar, câți bani câștigă o stewardesă Wizz Air sau Ryanair – două dintre cele mai populare companii aeriene în rândul românilor?
O stewardesă Wizz Air câștigă, lunar, în jur de 1.000 și 1.500 de euro, venitul total fiind format din salariul de bază, o diurnă, dar și comisionul obținut din vânzările la bord, scrie playtech.ro.

Însoțitoarele de bord beneficiază de pregătire gratuită și bilete de avion la preț redus nu doar pentru ele, dar și pentru membrii familiei.
O stewardesă Ryanair câștigă ceva mai mult, salariul fiind cuprins între 1.200 și 1.500 de euro, valoarea diferă în funcție de baza de lucru. În primul an, însoțitoarea de bord primește un bonus de 1.200 de euro, împărțit pe patru luni. Apoi, în funcție de performanță, bonusul poate ajunge chiar și la 1.800 de euro.

Lista beneficiilor este destul de lungă și include training gratuit, diurnă zilnică în timpul perioadei de pregătire, o primă de angajare de 750 de euro, un program de lucru flexibil, contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire și bilete de avion cu preț redus.

Are un salariu lunar de 700 de euro, dar a refuzat o ofertă uriașă, de peste 100.000 €: ”Nu m-am simțit confortabil”

Alica Schmidt (25 de ani), considerată ”cea mai frumoasă atletă din lume”, se pregătește intens pentru a încerca să se califice Jocurile Olimpice din 2024.
Alica Schmidt visează să participe la JO din 2024, însă susține că atleții germani sunt plătiți foarte prost. Schmidt a dezvăluit că primește în jur de 700 de euro lunar de la Federație, aproximativ 3.560 de lei. Totuși, tânăra a transmis că a refuzat o propunere care i-ar fi rotunjit serios conturile.

În urmă cu două luni am primit o ofertă de la un brand cunoscut. Dar nu eram 100% sigură. Nu m-am simțit confortabil cu asta. Era vorba despre o sumă de 6 cifre (n.r.- în euro)”, a spus Alica Schmidt, potrivit Bild, scrie Digi Sport.
Alica Schmidt și-a permis să răspundă negativ ofertei de peste 100.000 de euro pentru că încasează sume foarte mari datorită notorietății pe care o are în mediul online. Ea este urmărită de peste 5 milioane de persoane pe Instagram și două milioane pe Tik Tok.

Câți bani câștigă o stewardesă la Wizz Air sau Ryanair. Beneficiile pe care le primesc pe lângă salariul consistent 2

În principiu, nu e ușor pentru atleții din Germania să trăiască decent din sport. Dacă facem parte din echipa națională, primim 700 de euro (n.r.- lunar)”, a declarat de curând Alica Schmidt.
”Sunt recunoscătoare că îmi câștig banii din rețelele sociale și pot avea timp și pentru un job part-time”, a mai spus Schmidt.

Previous Story

Foto Brașov. Primele bănci inteligente. Băncile încarcă telefoanele mobile, au internet wireless. ,,Brașovul este orașul din România cu cea mai accelerată tranziție către un oraș verde”

Next Story

Video Brașov. O copilă s-a așezat pe marginea blocului. „Nimeni din bloc nu o recunoaște, intrarea in bloc se face cu interfon și accesul pe bloc e, teoretic, blocat de un lacăt”